131944

Nybegynner Maskinpolering

Kvalitet fra Shinemate, Meguiars, Sonax

Varenr: 157633-bun
5 298,-
-+
3 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Ønsker du å komme i gang med god maskinpolering som gir deg gode resultat fra første forsøk? Da er dette pakken for deg. I dette settet har vi plukket frem god kvalitet, komfort i arbeid og trygghet i at resultatet blir blankt. Fra første forsøk!

 

 

Sonax er kjent for sine polisher i absolutt verdensklasse og har i flere år vært ledende i utviklingen av polering for bil. Med sin Profiline-serie har de satt en standard for hva man kan forvente av glans fra en lakkert flate.

 

Når vi kombinerer dette med gode poleringsputer fra Gloss Factory og den meget gode poleringsmaskinen fra ShineMate, har vi én av de beste startpakker for deg som ønsker å komme i gang med serøs polering, men er helt fersk. Dette er en smart pakke å starte med, som du også kan bygge videre med. Denne pakken gir deg gleden ved å polere bil fra første forsøk.

Shinemate

ShineMate DA Polermaskin EX610-15 kombinerer sikkerhet og brukervennlighet som gir deg en fullstendig god poleringsopplevelse. Den har et utkast på 15mm, som er ideelt når du skal fjerne riper, swirls og få glans i en matt lakk.

Maskinen har ergonomisk god design og jobber med lav vibrasjon. Dette er absolutt en av de beste "Kina-maskinene" på markedet hvor du får virkelig mye maskin for pengene.

Fordeler ved ShineMate DA Polermaskin EX610-15

  • Ledende teknologi for eliminering av vibrasjoner for å redusere utmattethet
  • Dust-Devil flerhulls bakpålate for å holde putetemperaturen lav
  • Soft-Start for å redusere sprut
  • Fartsstabilisator for å gi konstant hastighet
  • Konfigurert med lang levetid for motor og karbon børste
  • Ergonomisk design
  • 5 meter lang strømkabel.

 

Du vil effektivt fjerne swirls, riper, oksideringer, vaskeriper og hologrammer raskere og med mindre anstrengelse. Maskinen har vesentlig mindre vibrasjon enn tilsvarende "Kinamaskiner" i markedet.

Sonax ProfiLine CutMax, 250 ml

Sonax Cut Max vil raskt og effektivt fjerne riper og oksidasjon på alle typer lakk. Som vi kjenner fra alle polisher fra Sonax, vil heller ikke Sonax Profiline Cut Max etterlate minimalt med kjørespor og praktisk talt ingen polishrester takket være Sonax sin teknologi og bruk av slipegranulater.

 

Med tanke på slipegraden som denne polishen leverer, er finishien imponerende god. På harde lakksystemer blir finishen nærmest perfekt. Glansgraden kan dog forbedres ytterligere ved å avslutte med Sonax Profiline Cut & Finish eller Sonax Profiline Perfect Finish.

Sonax Profiline Cut & Finish, 250 ml.

Sonax Cut & Finish har en intens slipeeffekt for å raskt fjerne alle lakkfeil, for eksempel støvkorn, lakk oversprøyting, vannflekker, vaskeriper og slipemerker. Sonax Cut & Finish har et høyt slipenivå med en utrolig høy glans som tar deg direkte til avslutting med en glans som setter den i en egen liga. Med Sonax Cut & Finish kan det ikke sies enklere enn dette: Fjerner riper og skaper glans!

 

Ikke bare gir Sonax Cut & Finish stor slipeeffekt og en imponerende glans, men den er også spesielt lett å jobbe med. Polishen gir lang arbeidstid og er lett å tørke av. Den støver ikke og er veldig drøy i bruk. Sonax Cut & Finish er en av de beste polishene på markedet.

Meguiars Ultimate Fast Finish

Meguiars Ultimate Fast Finish passer til beskrivelsen! Fast Finish betyr vel noe slikt som "Rask finish" eller "Raskt ferdig". Mer beskrivende kan det neppe gjøres med to ord. Dette er en nyvinning fra Meguiars som tilbyr det ypperste innen polymerglans, glatthet og vannperling - alt sammen i en aerosolboks, uten behov for buffing! Spray og tørk deg frem til blankere, beskyttet lakk. Meguiars Ultimate Fast Finish maksimerer vannperling, lakkbeskyttelse, glans og glatthet. Du vil elske hvor rask og enkelt den er å bruke på kjøretøyet ditt. At den beskytter så lenge tar vi bare som en ekstra bonus!

Alt du trenger i én pakke

Med i denne poleringspakken er det også 4 mikrofiberkluter av god kvalitet og hele 8 poleringsputer fra Gloss Factory. 4 harde for å fjerne riper og lakkskader sammen med Sonax CutMax, og 4 myke puter for å skape glans sammen med Sonax Cut & Finish.

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Poleringsmaskiner
Gruppe 1 Poleringsmidler
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 3 ShineMate
Gruppe 3 Sonax
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Meguiars
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H222 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H229 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H413 - Kan forårsake skadelige langtidsvirkninger for liv i vann
Produsent ShineMate
Type Dual Action
Type Dual Action (Eksentrisk)
Type Kluter
Type Voks
Type Puter Dual Action


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)
131944