Rupes Duetto Limited Editon kit Rupes LHR12E Duetto m/ Fine kit

Rupes Duetto Limited Editon kit

Rupes LHR12E Duetto m/ Fine kit

Varenr: 169393_bun
4 998,-Kampanjepris
Veil.6 999,-
-+
7 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Rupes Duetto Startpakke Maskinpolering med Rupes DA Fine Trial Kit er alt du trenger for å komme i gang med RUPES maskinpolering. Ekstremt god kvalitet i komfort og resultat. 

 

Poleringsmaskinen Rupes Bigfoot LHR 12E Duetto, en maskin med revolusjonerende teknikk, ergonomisk design og 12 mm utkast.

 

Rupes Bigfoot LHR 12E Duetto har lavt energiforbruk på kun 400W, samtidig som den gir klassens kraftigste effekt ut med en vekt på kun 2,6 kg og trinnløst turtall på 4000-5500 rpm. Dette er en maskin som garantert ikke gir hologrammer!

 

Rupes DA Fine Trial Kit. I dette settet får du med det du måtte trenge for å virkelig få testet ut hvordan Rupes poleringsputer og poleringsmidler virkelig fungerer sammen. DA Fine teknologien er utviklet for å fjerne moderate til lette defekter samtidig som den legger igjen en høyglans finish på de aller fleste billakker i kombinasjon med en Rupes BigFoot maskin.

 

Rupes DA fine har også blitt uviklet for å være enklere å tørke av som kan være veldig kjekt når man kommer til sorte lakktyper som er litt sensisitve. Samtidig er polishen mer gjennomsiktig under polering som gir deg god oversikt over ripene du fjerner og har fått forbedret kjøretid. Dette er en polish alle burde ha i sortimentet enten du er proff eller nybegynner. Rupes DA Fine vil fjerne alle de normale vaskeriper etter maskinvask og lignende lakkskader samtidig som den avslutter speilblankt hver gang. Inkludert i denne pakken følger det også med en premium mikrofiberklut som gjør tørkingen av polish utrolig enkelt.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180033