138050

Rupes DA Coarse Blå Skum 80/100mm

Poleringspute for Rupes DA Coarse, 1stk

Varenr: 9.DA100H/488059519680908
119,-
Størrelse80/100mm
Rupes DA Coarse Blå Skum 130/150mm Poleringspute for Rupes DA Coarse, 1stk
Rupes DA Coarse Blå Skum 80/100mm Poleringspute for Rupes DA Coarse, 1stk
Rupes DA Coarse Blå Skum 150/180mm Poleringspute for Rupes DA Coarse, 1stk
-+
65 stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Rupes DA Coarse skumputen er den mest aggresive i BigFoot-skumputeserien som er kompatibel med både dual action - og girdrevene maskiner. Det unike åpen celle skum materialet bidrar til å holde varmen nede både i puten og på lakken samtidig som puten er grov nok til å fjerne milde til grove lakkdefekter. Rupes Da Coarse Blå Skum er designet for å brukes med polishen Rupes Da Coarse. Denne puten måler 80mm/100mm og selges som 1 stk.

 

Resultatet av mange års forskning, testing og utvikling, den nye RUPES D-A-skumpute-serien gir økt ytelse, allsidighet, og optimalisert brukeropplevelse. Disse innovative padsene er utviklet spesielt for å komplimentere de høytytende D-A-polishene og har spesielle skumformler og en patentert konturkantdesign som er grundig testet og optimalisert for både girdrevet og Dual Action poleringsmaskiner.

 

Den reduserte putehøyden, kombinert med helt nye skummaterialer, optimaliserer overføringen av energi fra verktøyet til påføringsflaten for mer effektiv fjerning av lakkdefekter og økning av glans. Konturkantdesignen har vært strategisk designet for å opprettholde sikker polering nær kanter. I tillegg forbedrer formen på puten bevegelsen ved kantkjøring og minimerer det vi kaller "padstall" eller at puten slutter å rotere.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 3 Rupes
Produsent Rupes
Type Puter Dual Action


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)
138050