144067

Polytop Wipe Down Active Spray

Wipedown, fjerner polishrester 500ml

Varenr: 314105004025734000641
229,-
-+
8 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Polytop Wipe Down Active Spray er en kontrollspray beregnet for sluttinspeksjonen etter polering. Med Active Spray fjerner du oljer og fett slik at lakken er maksimalt klargjort for voks eller forsegling.

De aller fleste poleringsmidler av en viss kvalitet inneholder til dels store mengder og forskjellige typer oljer, dette for å gi lengst mulig kjøretid og riktig nedbrytning av slipemidlene.

Disse oljene kan i noen tilfeller skjule mindre kjørespor og swirls, eller gi inntrykk av hologrammer. For å være 100% sikker på sluttresultatet bør man alltid gå over lakken med en ren klut og Polytop Wipe Down Active Spray, spesielt på mørke farger. Oljene bør også fjernes for at vokser, forseglinger eller andre lakkbeskyttelser skal få skikkelig vedheft og lang levetid (wipedown).

Ved bruk av poleringsmidler med lang kjøretid og en høy andel av oljer, som for eksempel Polytop 3000, anbefaler vi å bruke en klut lett fuktet med Polytop Wipe Down Active Spray under hele poleringsprosessen. Bytt til ny, ren klut når du tar sluttinspeksjonen.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Polytop
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H226 - Brannfarlig væske og damp
  • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene
  • H336 - Kan forårsake døsighet eller svimmelhet
  • H412 - Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann
Produsent Polytop
Type Overflaterens


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
144067