128805

Owatrol Polytrol

Får fargen tilbake! 250ml spray

Varenr: 8483297971308489
169,-Kampanjepris
Veil.218,-
-+
76 stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Owatrol Polytrol gir farge og ny glans tilbake på falmende overflater og gir lang holdbarhet. Inneholder ikke silikon. Fornyer gelcoat, plast, stein, marmor, taksten, skifer, aluminium, krom, bronsje, maling, lakk m.m.

 

Slik påfører du Owatrol Polytrol

  1. Før påføring av POLYTROL må overflaten være tørr, ren og fri for fett, voks, silikon etc. Om rengjøring er nødvendig, bruk et fettoppløsende middel eller egnet vaskemiddel. NET-TROL er anbefalt for rengjøring av stein, plast, gelcoat osv. Skyll godt og la det tørke i minst 12 timer. Beskytt områder som ikke skal behandles.
  2. Påfør POLYTROL med pensel eller klut. På metalloverflater brukes fin stålull dyppet i POLYTROL. Vær oppmerksom på renner og drypp.
  3. La virke i 10-20 minutter før overflødig olje fjernes med en ren lofri klut eller papirhåndkle.
  4. La tørke i minst 24 timer før bruk.

Uendelige bruksområder for Owatrol Polytrol

 

 

Polytrol har så mange bruksområder at det omtrent kun er fantasien som setter grenser. Du kan bruke den for å gjenopprette falmet plast som vi har vist i filmene over, eller du kan bruke den til å gjenopprette plastmøbler, putekasser og ALT annet som er laget av plast og har falmet.

 

Det stopper ikke der. Polytrol gjenoppretter den originale fargen i nesten uansett type materiale. Om du har takrenner som har falmet, eller som her; utelamper! Owatrol Polytrol fikser det også!

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Plast / Gummi
Gruppe 3 Owatrol
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • EUH 066 - Gjentatt eksponering kan forårsake tørr eller sprukket hud
  • H222 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H229 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H412 - Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann
Produsent Owatrol
Type Plast & Gummifornyer


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayBra produkt som får tilbake glansen i gammel plastikk 😀 virker som den har bra holdbarhet!
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayPrøvd mye annet fra kjente produsenter uten særlig resultat. Owatrol fungerer like bra som vist på videoene. Enkel å påføre. Anbefales!
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayKnallbra produkt! Får tilbake sin naturlige farge på en enkel måte.
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayDenne fungerer som bare det👍 Har brukt den p all nedkjørt plastikk hjemme, og det blir overraskende bra😊
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayPlastikken som ikke er lakkert ble meget fin å blank??
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayDenne er verdt hver eneste krone, bruk på plastskjorta på bilen rundt om. Ser helt nytt ut bare spent på holdbarheten nå :)
Runar26.06.2020Upassende?
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayFungere kjempe bra, gir full glans til falmet plast
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayTestet på falmede takrenner i plast. Fargen kom tilbake. Meget bra. Da er bare spørsmålet, hvor lenge fargen holder.
Evert22.05.2020Upassende?
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayUtrolig resultat. La på to lag med svamp og tørket av. Effektivt
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml sprayFungerte meget bra, brukte denne på en rekke plastgjenstander ute som har blitt bleknet av sola - ble som ny igjen.
Dag H.26.11.2019Upassende?
Owatrol PolytrolFår fargen tilbake! 250ml spraytesta denne i dag på noen plast deksler i motorrommet å det fikk plasten sil å se helt ny ut (uten å overdrive) holdbarheten veit jeg ikke enda men de dekslene så veldig stygge ut før jeg testa dem så jeg er veldig positivt overasket.
128805