142494

Skumkanon

Skumkanon til høytrykkspyler, u/ kobling

Varenr: 51475
598,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

NB! Denne skumkanonen kommer uten gjengeovergang og kobling til din høytrykkspyler. Det velger du her. Til alle koblinger med hun-gjenger, trenger du også gjengeovergang!

 

Vi anbefaler å tette koblingene med gjengetape eller Permatex.

 

Dette er en solid skumkanon som tåler opp til 300 bar. Selve skumkanonen er produsert i solid messing, men flasken som følger med er av helstøpt, solid plast i matt, transparent utførelse.

 

Husk bare å kjøpe med en kobling som passer din spyler. Dette finner du her

NB! Du trenger også gjengeovergang i tillegg til kobling. 

 

Slik monterer du skumkanonen

 

Hvis skumkanonen slutter å lage skum:

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 No Brand
Produsent No Brand
Type Skumkanoner


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(9)
SkumkanonSkumkanon til høytrykkspyler, u/ koblingAlltid fornøyd med varer fra Garasjetid.
SkumkanonSkumkanon til høytrykkspyler, u/ koblingBare brukt skumkanon en gang, men da virket den ikke som forventet. Min andre skumkanon skyter skummet i en bred stråle loddrett, denne her skyter bare en hard stråle med skum som spruter overalt
SkumkanonSkumkanon til høytrykkspyler, u/ koblingGjør jobben, liker at alle «vesentlige» deler er i metall. Har en MTM kanon i tillegg som jeg synes er bedre. Men dette er absolutt en kurrant kanon.
SkumkanonSkumkanon til høytrykkspyler, u/ koblingFørste gang jeg kjøpte den var flasken grønn og i hard plast . Den flasken knakk i toppen og rester satt fast i kanonen . bruker den hvite flaske nå .
SkumkanonSkumkanon til høytrykkspyler, u/ koblingFunker fint, men lekker litt fra messingkobling mellom flaske kobling og selve lanse. Vet ikke om dette er vanlig på de eller om bare min kom med feil
SkumkanonSkumkanon til høytrykkspyler, u/ koblingJeg kunne ikke bruke grunnet mellomleddet manglet , så må jeg kjøpe den i neste omgang.
142494