Mikrofiber Diamond Finish Mikrofiberklut for rens og blanke flater

Mikrofiber Diamond Finish

Mikrofiberklut for rens og blanke flater

Varenr: 169813
79,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Mikrofiber Diamond Finish er en svært anvendelig mikrofiberklut. Bruk den "over alt". Enten som den effektive kluten du bruker for å tørke av polish underveis når du polerer. Kluten du bruker inne i bilen for å tørke over dashbord, vaske sidepanel og dørpanel, eller bruk den som en dedikert klut for å tørke felgene etter vask.

 

Mikrofiber Diamond Finish er en solid mikrofiberklut som tåler mange vask uten å miste kvalitet. Den måler 40 x 40 cm, som er ideelt når du bretter den for å bruke den som en finishing klut, eller som passer perfekt i håndflaten når du skal vaske ulike overflater.

 

Mikrofiber er noe du aldri får nok av og Mikrofiber Diamond Finish er mikrofiberkluten du fyller opp skapet med. Dette er kluten du vil finne deg selv i å bruke hver gang du arbeider på bilen. Den finner bare sin naturlige plass, hver gang.

 

Mikrofiber Diamond Finish er lys rød, eller rosa som mange kaller det. Lyse farger er smart for å minimere faren for fargesmitte. Vak kluten sammen med øvrig mikrofiber på 60 °C. Kluten tåler fint kokvask (95 °C), men dette er det sjelden du har behov for, med mindre den er svært skitten. Husk å bruk spesialmiddel for mikrofiber for å beholde kvaliteten igjen og igjen. Og bruk aldri skyllemiddel når du vasker mikrofiber.

 

40x40 cm, 300 gsm
80%polyester 20% polyamid

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180581