142705 142705

Pumpekanne 2L

2L lavtrykkskanne med viton-pakning

Varenr: 161979
198,-
-+
31 stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Denne pumpekannen er beregnet på både alkaliske og petroleumsbaserte midler og sjampo. Fungerer nesten overalt når du trenger å vaske bil, båt, campingvogn / bobil.

 

Denne lavtrykkskannen er veldig effektivt, og du vil merke at du ikke trenger å pumpe mange ganger for å få middelet på hele overflaten. Gummipakningene består av Viton-deler, noe som betyr at de kan takle sterkere petroleumsbaserte midler veldig godt.

Tips til bruk:

  • Ikke fyll kannen mer enn 2/3 full (1,5 liter). Du har behov for et luftrom for å kunne pumpe opp trykk.
  • Ikke oppbevar sure midler over lang tid i kannen. Skyll vann gjennom dysen dersom du skal sette kannen for lengre lagring uten bruk
  • Slipp alltid trykk ut av kannen etter bruk
  • Merk kannen tydelig med hva du har på den, slik at du ikke tar feil

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 No Brand
Produsent No Brand
Type Sprayflasker og pumpekanner


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(6)
Pumpekanne 2L2L lavtrykkskanne med viton-pakningKjøpte 3 stk, 2 stk er tette etter 1 uke med avfetting, som var anbefalt til disse! Den siste har jeg ikke prøvd……
Pumpekanne 2L2L lavtrykkskanne med viton-pakningIkke fått langtidsprøvd disse enda. Jeg er dog kjempefornøyd. Bygget trykk som de skal og har ikke noe å utsette ved bruk av vann/eddik/bilpleieprodukter. Kjempekjøp.
Pumpekanne 2L2L lavtrykkskanne med viton-pakningFungerer i seg selv greit, men ble solgt som å være 2,5 liter men rommer kun 2 liter, slik at 1,5 liter er maks innhold istedenfor 2 liter.
142705