128373 128373

Platinum Finish Red

Høy kvalitet,40x40cm, 320gsm, allsidig

Varenr: 8196
49,-Kampanjepris
Veil.98,-
Farge
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

 

Platiunum Finish er en klut som måler 40cm x 40 cm og har 320gsm. 

 

Platiunum Finish er kluten som jobber som arbeidshest for deg. Denne kluten er skånsom nok til å tørke siste voksrestene, tøff nok til å vaske bort vanskelig skitt og allsidig nok til å bruke på alle utvendig og innvendig overflater. 

Mikrofiberkluten er laget slik at den drar med seg forurensinger fra overflaten og etterlater en blank overflate. Mikrofilamentene er konstruert slik at den er effektiv men også utrolig skånsom. 

 

Platiunum Finish er perfekt for deg som trenger en god klut for å tørke av polishrester under polering. Vi bruker den også til all interiørvask og skinnpleie. Her setter kun du grensene for hvordan du vil bruke kluten. 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 No Brand
Produsent No Brand
Type Kluter


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(9)
Platinum FinishHøy kvalitet,40x40cm, 320gsm, allsidigDisse klutene blir jeg bare mer og mer glad i, for en amatør som meg er disse supre. Brukt til forskjellig vask av interiør bla. skinn og til påføring og buffing av sprayvoks.
Platinum FinishHøy kvalitet,40x40cm, 320gsm, allsidigMeget god klut til alt fra buffing av coating til innvendig bruk i bilen . Konge bra til alt uten og loe 👍👍
Platinum FinishHøy kvalitet,40x40cm, 320gsm, allsidigKlutene er fantastisk bra, men det fulgte med insekter i pakken. Ser ut som sølvkre eller skjeggkre. De jeg fant var døde, men vær obs på dette. Trekker en stjerne for dette, selve kluten fortjener en femmer.
Platinum FinishHøy kvalitet,40x40cm, 320gsm, allsidigMeget gode kluter som er bra både til pplos fjerning og final wipe down etter voks osv . Loer veldig lite. Enkelt og greit annbefales
128373