Hybrid Solutions Mist Complete Interior Komplett interiørpakke med det du trenge

Hybrid Solutions Mist Complete Interior

Komplett interiørpakke med det du trenge

Varenr: 169391_bun
1 119,-
-+
42 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hybrid Solutions Mist Complete Interior er den komplette pakken for deg som ønsker et rent interiør, effektivt, med et utrolig godt resultat. I Hybrid Solutions Mist Complete Interior pakken får du med både skinnrens, interiørrens og en utrolig effektiv glassrens. I tillegg får du med 4 kvalitetskluter til egnet formål.

 

Hybrid Soluions Interior Detailer Mist

Hybrid Solutions Streak-Free Mist Interior er en utrolig effektiv og allsidig interiørrens som raskt vil bli din nye favoritt til bruk på interiøret! Hybrid Solutions Streak Free Glass Cleaner gir deg et skjoldefritt resultat enklere enn noen gang, raskt.

 

Hybrid Soluitons Leather Mist

Hybrid Solutions Leather Mist er en utrolig effektiv og allsidig skinnrens og fornyer som raskt vil bli din nye favoritt til bruk på interiøret! Hybrid Solutions Leather Mist gir deg et resultat enklere enn noen gang.

 

Med det unike sprayhode, som på fagspråket heter flairosol, får du et utrolig jevnt lag med middel fint fordelt utover området du skal rense. Det blir som et slags tåkelag. Hybrid bird Solutions Leather Mist er laget med en helt spesiell formel som gjør at skjoldene uteblir.

 

Hybrid Solutions Mist Glass Cleaner

Hybird Solutions Streak-Free Mist Glass Cleaner Inside & Outside er en utrolig effektiv og allsidig glassrens som raskt vil bli din nye favoritt til bruk på vinduene! Hybrid Solutions Streak Free Glass Cleaner gir deg et skjoldefritt resultat enklere enn noen gang, raskt.

 

Turisimo Perfectly Fluffy

Turisimo Perfectly Fluffy er en allsidig høykvalitets "finishing" klut. Perfectly Fluffy er en langhåret myk mikrofiber med 400gsm som egner seg til sluttsteget. Turisimo Perfectly Fluffy er perfekt til å tørke av voks, coating eller andre beskyttelsesprodukter som du liker å bruke.

 

3 stk Mikrofiber Diamond Finish

Mikrofiber Diamond Finish er høykvalitets mikrofiber som fungerer til alle oppgaver. Klutene har en mikrofiberblanding på 80% Polyamid og 20% Polyester og er på 300gsm som gir en god blanding for rengjøring.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180025