Effektiv og skånsom Skum Vaskepakke Vask effektivt uten å fjerne beskyttelse

Effektiv og skånsom Skum Vaskepakke

Vask effektivt uten å fjerne beskyttelse

Varenr: 168494_bun
499,-Kampanjepris
Veil.999,-
-+
24 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Når du vasker bilen, vil du at vasken skal være effektiv, slik at bilen blir ren. Selvsagt. Dessuten er du kanskje, som oss, opptatt av at det du bruker skal være skånsomt mot lakkforsegling, chromlister og evt. pakninger og plastdetaljer på bilen. Dette er en effektiv vaskepakke, som ivaretar alt dette.

Gloss Factory Skumvask med carnaubavoks er en bøttesåpe som også egner seg svært godt i skumkanon. Sammen med Gloss Factory Foam Booster blir dette en rimelig vedlikeholdssåpe som dessuten tar godt vare på beskyttelsen du allerede har på bilen. Bruk den i skumkanonen alene, eller bruk den både som en lett forvask og som berøringsvask.

 

 

Gloss Factory Skumvask med carnaubavoks i skumkanonen

Gloss Factory Skumvask med carnaubavoks er en bøttesåpe rett ut av posen. Dvs. når du vasker med bøtte, bruker du en liten "dæsj" rett i bøtte. For å være helt nøyaktig er det 80 ml. pr. 10 liter vann, men du kan fint gjøre det slik de fleste av oss gjør. Bare "dæsje" litt oppi bøtta, før du skummer opp med høytrykkspyleren.

 

Når du deretter skal bruke den i skumkanoen, er det nok med 1 dl. såpe til 9 dl. vann. Også tilsetter du kun et par korker Gloss Factory Foam Booster, for å få et fyldig skum som legger igjen et tynt lag ekte carnaubavoks. Dette gir en blank, skinnende bil, som er lettere å holde ren.

 

Turtle Wax karosserirens er en effektiv forvask som fjerner sta skitt som asfaltflekker, olje, fett, veisalt og godt, gammeldags, vanlig smuss. Den angriper ikke metall eller lakk og virker på både tørre og våte overflater.

Effektiv og skånsom Skum Vaskepakke inneholder

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
179099