Skumløs Vårvask Rask, effektiv vårvask

Skumløs Vårvask

Rask, effektiv vårvask

Varenr: 168423_bun
1 698,-
-+
54 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Denne pakken er perfekt for vårvas, hvor høytrykkspyleren og skumkanonen ikke er tatt frem etter vinteren enda. Kanskje har du kun mulighet til å vaske på nærmeste selvvaskanlegg?

 

Da lønner det seg å ha noe som virker effektivt og får fjernet salt og trafikkfilm. Vi har tatt med avfetting som tar både salt,  asfaltflekker og trafikkfilm, samt en god såpe og vaskehanske for mekanisk vask!

 

Avslutter man med Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax, samtidig som man tørker med Glosser Xtreme SuperDry Towel, har man også beskyttet bilen raskt og effektivt. 

 

Pakken inneholder:

 

Sonax Power Clean 5L

 

Ekstremt alkalisk, svært effektivt rengjøringskonsentrat for kraftig forrensing. Dette er en alkalisk avfetting (sterk såpe) og må ikke sammenlignes med petrokjemisk avfetting. Sonax Power Clean er effektiv mot smuss og samtidig svært skånsom mot eksisterende voksbeskyttelse.

 

Anbefales for deg som vasker bilen jevnlig og ønsker å bli kvitt trafikkfilm, skitt og smuss, men beholde voksbeskyttelsen vask etter vask.

 

Turtle Wax Micro Power Avfetting

 

Effektiv forvask som fjerner hardtsittende smuss som asfaltfelkker, olje, fett, veisalt etc. Angriper ikke metaller eller lakk.

 

 

Slik bruker du Turtle Wax Micro Power Avfetting

 1. Spray jevnt på overflaten. Spray alltid nedenfra og oppover.

 2. La virke i 2-3 minutter. Vanskelig og hardtsittende smuss krever noe lengre virketid.
 3. Spyl nedenfra og oppover med rikelige mengder vann.

Tips:

 • Må ikke brukes på varme flater eller i direkte sollys.
 • Må ikke tørke på overflaten.
 • På lakkerte flater uten klarlakk, test alltid på et lite synlig område først.
 • For å skåne miljøet, velg en vaskeplass hvor vannet avledes til kloakk tilsluttet offentlig renseanlegg.
 • Etter bruk av avfetting bør lakken vaskes med f.eks. Turisimo Super Slick  eller din favorittsåpe.
 • Oppbevares stående.

 

Turisimo Super Slick Soap 1L

 

Denne såpen inneholder ingen voks- og glanstilsetninger som kan ødelegge eller forstyrre den vannavisende effekten den underliggende lakkforseglingen tilbyr.
Når vi bruker såper fra andre fabrikanter som inneholder voks eller lignende kan dette ofte gi en dårligere vannavisning enn lakkforseglingen din.


Super Slick Soap er laget for å skumme godt i bøtten din mens den gir fantastisk god glid mot underlaget. Dette gjør den samtidig som den bryter ned forurensingene du skal fjerne ved håndvask. Dette er en perfekt vedlikeholssåpe for deg som ikke vil påvirke eksisterende beskyttelse. Super Slick Soap lukter også rent og har en flott farge.

 

Hybrid Solution Ceramic Wet Wax

 

Spray på våt bil og tørk av for 1-stegs glans og beskyttelse. Overlegen glans og dybde ved hjelp av en unik syntetisk voksblanding. Super Hydrofobiske Polymerer gir UMIDDELBAR motstand mot ytre påvirkning fra kjemi, smuss og salt.

 

Fordi bilen er våt, vil du kunne se den hydrofobe og SiO2-virkningen til Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax umiddelbart. De superhydrofobe og SiO2-polymerene smelter sammen på de mest unike måter for å gi øyeblikkelig vannperling. Produktet binder seg til overflaten av kjøretøyet, og skaper spenning og en ugjennomtrengelig hinne mellom klarlakken og vannet. Vannet vil da perle opp og raskt rulle av bilen, og hindre at vannflekker og veiskritt bygger seg opp og smerter bilen.

 

Slik bruker du Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax

 1. Vask bilen og skyll den godt. La den forbli våt.
 2. Rist produktet godt.
 3. Spray ett panel om gangen mens bilen fremdeles er våt.
 4. Tørk og buff til høyglans samtidig med en tørr mikrofiberklut eller håndkle.

Tips

 • For best resultat, jobb på ett og ett panel av gangen og jobb deg systematisk rundt bilen.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178802