143665

Pad Cleaner Kit

Chemical Guys Padrens og GF Padbørste

Varenr: 162333_bun
338,-
-+
19 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Bevar dine poleringspads lenger og hold de mest effektive under polering. Dette er komplett kit for rengjøring av poleringspads under bruk og etter bruk.

 

Gloss Factory Pad Brush

Under polering er det en ting som er veldig viktig - rene poleringsputer.

 

Når du polerer så sliper du lakkoverflaten. Lakken du da sliper av legger seg i poleringsputen sammen med poleringsmiddelet og vil "tette" puten over tid. Når du har en poleringspute som er "mett" vil den miste egenskapene sine. Derfor er det utrolig viktig å jevnlig rengjøre puten når du polerer. 

 

Gloss Factory Pad Brush er derfor en hendig padbørste som lett rengjør putene for deg. 


Helt enkelt start maskinen på lav hastighet og forsiktig legg børsten inntil puten for å rengjøre. Alternativt kan du holde puten stille og børste for hånd.

Chemical Guys Pad Cleaner, 473 ml.

ad Cleaner kan brukes på forskjellig måter, enten til håndvask eller maskinvask.

 

Vi anbefaler å få ut mest mulig av gammelt poleringsmiddel før vask i maskin, enten ved bruk av en pad-børste eller å blåse de med trykkluft. Rester av dette kan tette vaskemaskinen over tid og er noe du bør passe på. Spør alltid kona/sjefen om lov først, og fjern eventuelle poleringsrester fra innsiden av trommel etter vask!

 

Håndvask: Spray Pad Cleaner direkte på puten og skrubb med en pad-børste. Skyll putene godt under rennende lunket/varmt vann og vri de opp. Legg til luft-tørking.

 

Maskinvask: Sorter poleringsputene etter bruksområde, eksempelvis puter som brukes til voks og forseglinger bør ikke vaskes sammen med rubbing-puter. Skal du vaske flere runder så start med de reneste først. Ikke overfyll vaskemaskinen, vi anbefaler å fylle trommelen halvfull for best vaskeeffekt. Vask på mellom 30 og 40 grader.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Vedlikehold
Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 3 Chemical Guys
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H315 - Irriterer huden
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Mixed brands
Type Mikrofiber og padvask
Type Annet poleringstilbehør


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
143665