Poleringspakke Starter Passer til DA poleringsmaskin - 125 mm

Poleringspakke Starter

Passer til DA poleringsmaskin - 125 mm

Varenr: 158899_bun
799,-Kampanjepris
Veil.999,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserTilbehørAlternativerAndre kjøpte også
Produktinfo

Poleringspakke Starter er en bundle som inneholder alt du trenger til din poleringsmaskin med en bakplate på 125mm. Her får du en flaske med grovt poleringsmiddel kombinert med grov pute. Du får også en Polish & Wax som polerer opp til høyglans og beskytter. 

Alt du trenger for å komme igang med poleringen om du er tom for remedier. 

Dette får du i Poleringspakke Starter 

Menzerna Heavy Cut Compound 1000

Menzerna Heavy Cut Compound 1000 er en meget effektiv polish. Menzerna Heavy Cut Compound 1000 eliminerer hurtig tegn av slitasje, lakkoverspray og slipemerker ned til 1500 struktur. Alt i en enstegs prosess. Menzerna Heavy Cut Compound 1000 er konstruert for bruk på billakk og brukes fortrinnsvis med en hard skumpute eller med lammeullspute.

Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax 

Alt-i-ett produkt som gir overlegen rens, glans og bekyttelse. Renser lakk samt fjerner vaskeriper og oksidasjon med spesialutviklede poleringsmidler tilpasset dagens biler. Gir lakk en overlegen glans, klarhet og dybde ved hjelp av unike hydrofobiske voksblandinger.

Gloss Factory Poleringspute Myk 

Gloss Factory poleringspute myk er en enkel poleringspute laget for bruk på Dual Action maskiner. Denne puten er konstruert for å fjerne vaskeriper og skape god glans med et medium til fint poleringsmiddel. Puten måler 130mm/150mm

Gloss Factory Poleringspute Hard 

Gloss Factory poleringspute hard er en enkel poleringspute laget for bruk på Dual Action maskiner. Denne puten er konstruert for å fjerne vaskeriper og de litt dypere ripene med et grovt poleringsmiddel. Puten måler 130mm/150mm.

3 stk. Mikrofiber Diamond Finish

Klutene har en mikrofiberblanding på 80% Polyamid og 20% Polyester og er på 300gsm som gir en god blanding for rengjøring

 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
134595