131945

Komplett Forvask Kit

Før du polerer bilen!

Varenr: 157634-bun
1 698,-
-+
9 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Av og til må bilen vaskes grundig ned for å bli kvitt alle forurensinger i og på lakken. Før du skal polere må det gjøres for å få et godt resultat, eller dersom du kun vil legge en ny voks for å få en bil som er enklere å holde ren.

Komplett vaskepakke for nedvask av bilen

Foruten høytrykkspyler og tilhørende skumkanon, får du i dette settet har det du trenger for å vaske ned all skitt og forurensing på bilen. Dette er helt nødvendig før du skal polere bilen. Følg fremgangsmåten i filmen under, og du er klar til å polere, vokse eller i det minste legge på en hurtigforsegling, for å få bevare blank, glatt lakkoverflate i lang tid!

 

Gloss Factory Degreaser, 1 liter

Høykonsentrert avfettingsmiddel som enkelt fjerner tjære, asfalt, oljeflekker med mer. Produktet emulgerer (blander seg) med vann. Dette er svært viktig å tenke på når du skal vaske bil og bruke avfetting. Mange petroliumsbaserte avfettinger gjør ikke dette og vil derfor legge seg utenpå vannet dersom bilen er våt, og ikke gi noen virkning. Med Gloss Factory Degreaser er du 100% trygg på at avfettingen trenger inn mot underlaget - også når du har spylt bilen før du starter vaskeprosessen.

Gloss Factory Foam Wash, 5 liter

Gloss Factory Foam Wash er en høy skummende såpe til skumkanonen. Gloss Factory Foam Wash er svært skånsom mot chrome. Mange høy alkaliske skumsåper sliter unødvendig mye på chrome og kan matte ned eller lage skjolder på takrails. Gloss Factory Foam Wash har en ph på rundt 10 og vil være et mildere alternativt. Dette er også skummet du bør bruke til vedlikeholdsvasken.

Sonax Xtreme WheelCleaner MaxEffect, 750 ml.

Dette er den sterkeste felgrensen fra Sonax, som fjerner tøff og inngrodd skitt på felgene. Syrefritt og skånsomt mot felger, bremseskiver, plast og lakk.

 

Sonax Xtreme Wheel Cleaner Max Effect er en ny forbedret versjon av den kjente feilgrensen fra Sonax. Denne feilgrensen tar felgrens opp til et nytt nivå. Sonax Xtreme Wheel Cleaner Max Effect fjerner enkelt fastbrent, gult bremsestøv, skitt og andre forurensninger som finnes på felgene.

Turisimo Super Slick Soap, 500 ml.

Turisimo Super Slick Soap er en helt nøytral såpe uten voks- og glanstilsetninger. Perfekt for deg som ønsker et ærlig resultat. Super Slick Soap er en bilshampoo laget kun for et formål. Fjerne trafikkfilm på en skånsom og effektiv måte. Denne såpen inneholder ingen voks- og glanstilsetninger som kan ødelegge eller forstyrre den vannavisende effekten den underliggende lakkforseglingen tilbyr.

Sonax Xtreme Surface Rust Remover, 750 ml.

Sonax Xtreme Surface Rust Remover er et brukervennlig, kjemisk dekontamineringsprodukt utviklet for å fjerne store mengder jern og industrielt nedfall fra lakkerte overflater og felger. Dette er det vi ofte omtaler som "flyverust" eller "bremsestøv". Den fargeendrende formelen indikerer riktig anvendelse da produktet endres fra klart til lilla når forurensingen går i oppløsning! Du oppnår aldri en glatt, blank overflate uten å fjerne disse mekaniske forurensingene fra lakken.

Sonax Xtreme Glass Cleaner

Dette er et ekstremt kraftig rengjøringsmiddel for alle innvendige og utvendige glassflater. Sonax Xtreme Glass Cleaner etterlater et usynlig nano-belegg på de behandlede overflatene, noe som sikrer en raskere avrenning av skitt og vann, som igjen forenkler rengjøringen. Fungerer også perfekt som smøremiddel til clay.

Glosser Pro Clay Sponge

Glosser Pro Clay Sponge er en claysvamp. Den løser sterkt forurensede urenheter på lakk som harpiks, sevje fra trær, flyverust, tjære, fastbrente insektrester etc. Den har lang holdbarhet, kan skylles av etter bruk og brukes igjen og igjen. Den kommer i en praktisk oppbevaringsboks som gjør lagring sikkert og enkelt.

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Hjul og felg
Gruppe 1 Glass & Speil
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Menzerna
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Sonax
Gruppe 3 Glosser
Gruppe 3 No Brand
Gruppe 3 Turisimo
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H302 - Farlig ved svelging
  • H317 - Kan utløse allergisk hudreaksjon
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H318 - Gir alvorlig øyeskade
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Mixed brands
Type Komplette sett (Bundles)
Type Skumsåpe
Type Felgrens
Type Rens
Type Clay
Type Bøtter og vaskeutstyr
Type Overflaterens
Type Svamper og vaskehansker
Type Bilshampo
Type Avfetting
Type Håndklær


Dokumenter
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(3)
Komplett Forvask KitFør du polerer bilen!Det ser veldig bra ut, og alt jeg bestilt har kommet med.
Komplett Forvask KitFør du polerer bilen!Blankere bil har eg aldri hatt. Og nabolaget sine fekk også ein omgang for detta var moro! Rett produkt, gode løysingar og komplett Pakke gav meg vaskeglede. Takk Garasjetid.
131945