Metrovac Full Size Vac N Blo Pro Kraftig tørker og støvsuger, 9m slange Metrovac Full Size Vac N Blo Pro Kraftig tørker og støvsuger, 9m slange Metrovac Full Size Vac N Blo Pro Kraftig tørker og støvsuger, 9m slange Metrovac Full Size Vac N Blo Pro Kraftig tørker og støvsuger, 9m slange Metrovac Full Size Vac N Blo Pro Kraftig tørker og støvsuger, 9m slange

Metrovac Full Size Vac N Blo Pro

Kraftig tørker og støvsuger, 9m slange

Varenr: 112I-576822031275576822
6 498,-
-+
5 stk på lager
Delbetaling fra 345,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Metrocav Full Size Vac N Blo Pro er en fantastisk maskin.

 

Dette er en kraftig støvsuger med en motor på hele 4hk som lar deg støvsuge bilen din i rekordfart. Samtidig fungerer den som en lufttørker for bilen din og vil skyte kraftig luft som blåser bort vannet.

 

Metrovac Full Size Vac N Blo Pro kommer med utrolig mye utstyr. Eksempelvis følger det med veggfeste som har deg henge maskinen der det passer deg, og med 9m slange trenger du aldri dra støvsugeren etter deg lenger.

 

En annen ting som medfølger i denne pakken er alle slags munnstykker du kunne tenke deg. Brede, smale, lange korte og enda kortere og lenger munnstykker både for støvsuging og tørking av bilen.

 

Denne maskinen er til proffen eller deg som skal ha bilen like bra som en proff. Her garanterer vi at du kommer til overalt for å støvsuge det som er av områder i din bil.

 

Dette er et perfekt verktøy for deg som ønsker å ha en maskin som gjør alt og egner seg meget godt til å ha hengene i garasjen fast. Det følger også med en "mappe" hvor du kan samle alle de forskjellig munnstykkene og henge den opp vedsiden av din Vac N Blo Pro. Dette gir både orden og fleksibilitet. Perfekt for deg som kun ønsker det beste.

 

Specs:

  • 4HK motor
  • 3.6m ledning
  • 9m slange
  • Veggfeste
  • Og en haug av forskjellig munnstykker. Se bilde

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
134998