134996 134996 134996 134996 134996 134996 134996

Metrovac Air Force Master Blaster

Kraftig lufttørker, 8hk, 3 meter slange

Varenr: 103I-142003031275142003
6 798,-
-+
30 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Denne holdbare, kraftige lufttørkeren tørker bilen din fullstendig på 15 minutter eller mindre med sine to 4,0 HK-motorer (8 topp HK) med tre forskjellige luftstrøminnstillinger.

 

 

Air Force® Master Blaster® biltørker produserer varm, tørr, filtrert luft med en hastighet på over 1000km/t som bokstavelig talt sprenger vann bort fra biler og vannet fordamper før det forlater vannflekker.

 

Den generelle fordelen med lufttørker fra MetroVac er at du tørker bilen med varm kraftig luft. Dette gjør at du får blåst vann ut av speilhus og alle andre vanskelig områder som man ikke kommer til med tørkehåndkle. I tillegg gjør en luftørker prosessen helt ripefri, her er det ingen sjanse for å få riper som det kan være med andre metoder.

 

Air Force Master Blaster lufttørker har en strukturert matt overflate, helt stålkonstruksjon som er bygget for å vare.

 

Den inkluderer også en 3M kommersiell slange som tåler alt, 5 ekstra munnstykker og 3.5M ledning for å gi bred rekkevidde når du tørker bilen.

Profesjonelle detaljister og bilentusiaster over hele verden velger Air Force® Master Blaster® Car Dryer som deres første valg på grunn av dens feffektive tørking, design og resultater av høy kvalitet.

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lufttørker
Gruppe 3 Metrovac
Produsent Metrovac
Type Lufttørker


Dokumenter
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Metrovac Air Force Master BlasterKraftig lufttørker, 8hk, 3 meter slangeDenne leverer det den lover. Trykket er så bra at en får bort vannet fra speilhus, takrails, og grillen. Trengte nesten ikke å bruke tørkehåndkle etter en har brukt denne. Følger med flere munnstykker som en kan sette på for å bruke den på flere områder. Hvis det er noe som er minus, så skulle det vært med hørselvern. Ikke at maskina bråker. Men når du treffer med luftstrømmen på enkelte ting, så er luftstrømmen så kraftig at det blir plystrelyd.
134996