Håndpolering av Bil Komplett sett for polering og voksing

Håndpolering av Bil

Komplett sett for polering og voksing

Varenr: 156074
599,-
-+
44 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Når lakken begynner å bli litt blass, eller du har mange vaskeriper, swirls eller andre typer riper som kan betegnes som hårfine riper so skjemmer lakkens utseende, kan håndpolering være riktig å ta. En håndpolering vil ikke være like effektivt som en maskinpolering, naturlig nok, men med dagens polishsystemer og vokser kan man oppnå en stor forbedring og få frem glans og beskyttelse i en forsømt lakk.

 

Med dette kittet for håndpolering av bil, gir vi deg det vi mener er en av de bedre polishene på markedet hvor du gjør hele prosessen i én operasjon. Du polerer lakken og fjerner små vaskeriper, du renser lakken og får frem glans og du legger et beskyttende lag med voks. Alt i én poerasjon.

 

I settet for håndpolering av bil finner du Menzerna One-Step Polish 3 in one. En polish som gjør alle de tre oppgavene jeg nevnte over. Dersom du ønsker å forsterke beskyttelsen, og gi mer dybde i glansen, legger Menzerna Endless Shine på toppen. Resultatet blir intet mindre enn imponerende! Menzerna 3 i 1 – Ett Steg Polish inneholder ekte carnauba voks, som ikke bare gir en fantastisk dybde i glansen, men som også er den hardeste organiske voksen på markedet. Dette gjør at voksbeskyttelsen har en holdbarhet få andre «alt i ett» produkter kan levere. Beskyttelsen vil normalt vare i flere måneder, istedet for uker. La produktet tørke til en tørr, dus hinne før du tørker av, for å oppnå best beskyttelse.

Håndpolering av Bil inneholder

  • Menzerna One-Step Polish 3 in one 250ml
  • Chemical Guys Ufo applikator
  • 2 stk Mikrofiberklut av høy kvalitet
HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128336