Kärcher S 4 Manuell feiemaskin Kärcher S 4 Manuell feiemaskin Kärcher S 4 Manuell feiemaskin Kärcher S 4 Manuell feiemaskin Kärcher S 4 Manuell feiemaskin Kärcher S 4 Manuell feiemaskin Kärcher S 4 Manuell feiemaskin Kärcher S 4 Manuell feiemaskin

Kärcher S 4

Manuell feiemaskin

Varenr: 17663200NY4054278247922
1 898,-
-+
5 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Nye Kärcher S4 er en effektiv og brukervennlig feiemaskin som feier grundig og gjør det kjempeenkelt å holde oppkjørsel, gårdsplass, fortau og vei ren og fri for grus, støv, løv og annen skitt.

 

Med denne feiemaskinen rengjør du fem ganger raskere enn med feiekost og støvbrett. Avfallet trekkes direkte inn i en avfallsbeholder på 20 liter, og du slipper å tenke på at løvet blåser utover etter at du har kostet det sammen.

 

Feiemaskinen har arbeidsbredde på 510 mm, og er svært effektiv på områder fra 30 kvadratmeter og oppover. Med sidebørste kommer du også helt inntil kanter og i hjørner. Avfallsbeholderen er lett å løsne for tømming uten at du trenger å komme i kontakt med smusset.

 

Kärcher S4 feiemaskin har håndtak med 4-veis høydejustering for tilpassing av arbeidshøyde, og den kan vippes opp slik at feiemaskinen tar veldig liten plass ved oppbevaring.

 

 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133005