Kärcher Tekstilrens Pro. Kit Komplett, meget god, tekstilrenskit

Kärcher Tekstilrens Pro. Kit

Komplett, meget god, tekstilrenskit

Varenr: 156292
6 199,-Kampanjepris
Veil.8 688,-
-+
9 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er en rensepakke satt sammen med spesiell tanke på å rense bilseter (eller andre tekstilmøbler). Her får du rengjort skikkelig i dybden og selv oljeflekker, godt "nedsitti" skitt og avært vanskelige flekker fjerner du raskt og effektivt. 

 

 

Vi har valgt en såpe som vi har god erfaring med til dette arbeidet og så det mest geniale: All Clean+ er en APC såpe fra Chemical Guys som løfter skitten veldig bra og skummer lite i maskinen.

 

Kärcher Puzzi 8/1 er en tekstilrenser som er utrolig kraftig og samtidig kompakt og enkel i bruk. Maskinen brukes med fordel til rengjøring av tekstiler i bil, båt, camping, møbler og vegg-til-veggtepper. Takket være den effektive tørkingen kan tepper tas i bruk raskere etter rengjøring.

 

Det medfølger også Foam Killer som er et skumdempende middel. Dette har du i tanken for rentvann eller skittenvann alt utifra hvordan du liker det. PRoduktet er laget slik at såpen du bruker ikke skummer opp i maskinen og ødelgger denne. Har du det i rentvannet vil det også begrense skumdannelse i tekstilene under skylling med maskinen. 
 

Maskinen har en utfellbar krok der slangen kan oppbevares når den ikke er i bruk. I tillegg har den en oppbevaringsmulighet for håndmunnstykket. Den avtakbare skittenvannsbeholderen er enkel å tømme og bidrar til enkel påfylling av rent vann.

 

Pakken inneholder: 

 

 

Teknisk data

Teoretisk kapasitet (m²/tim) 12 - 18
Luftmengde (l/s) 61
Vakuum (mbar/kPa) 230 / 23
Sprøytemengde (l/min) 1
Sprøytetrykk (bar) 1
Tankkapasitet rent-/skittenvann (l) 8 - 7
Effekt, vifte (W) 1200
Effekt, pumpe (W) 40
Spenning (V) 220 - 240
Frekvens (Hz) 50 - 60
Vekt uten tilbehør (kg) 9,8
Vekt inkl. emballasje (kg) 13,4
Mål (l x b x h) (mm) 530 x 330 x 440
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
129489