142890

Vaskepakke Nybegynner

Inneholder alt du trenger for bilvask

Varenr: 162057
448,-
-+
17 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

 

Er du fersk i bilpleieverden, men ønsker å begynne med å vaske bilen din på en mer skånsom og effektiv måte, med gode produkter? da er dette virkelig vaskepakken for deg. Her får du en prisgunstig vaskepakke som inneholder det grunnleggende du trenger. Du får hele 2L med bilshampoo som er en av våre bestselgere. 

 

Glosser Carnauba Wash & Wax

Effektiv vokssjampo som både renser og gir overflaten en smussavvisende overflate. Gir et godt skumbilde og har en duft av sitrus.

 

Glosser Wash & Wax renser og gjenskaper glans i kjøretøyet ditt i ett trinn! Ekte carnauba voks i sjampoen binder seg til lakken, noe som øker glansen og beskyttelsen du allerede har på bilen. Alt du trenger å gjøre er å vaske kjøretøyet ditt som vanlig, uten å frykte at vokslaget du har på bilen vaskes bort. Tvert imot; du forsterker det. 

 

Turtle Wax plastbøtte

Solid bøtte i plastikk som rommer 10L, denne er ypperlig å ha til bilvasken. Vi anbefaler å ha en helt egen bøtte som du kun bruker til bilvask, for å ikke risikere å få urenheter i såpevannet.

 

Gloss Factory Chenille Wash Mitt

Chenille Wash Mitt er en vaskehanske med mikrofiber av høy kvalitet med gode løsninger. Vaskehansken har et godt strikk rundt håndleddet samt et strikk inne i hansken som du kan holde tak i. Dette gjør at du aldri vil miste hansken på bakken og du vil ha full kontroll.

 

Vaskehansken holder på mye såpevann og glir godt over overflaten som utgjør en god skånsom vask. Gloss Factory Chenille Wash Mitt har evnen til å "suge" til seg skitt på overflaten inn i hansken og vil frastøte seg dette når du putter hansken i bøtten.

 

Gloss Factory Magic Towel

Gloss Factory Magic Towel er et super absorberende tørkehåndkle for bil, båt, MC og andre kjøretøy.


Gloss Factory Magic Towel er som et håndkle til bilen din! Det måler hele 85cm x 60cm, og har en enestående 80/20 blanding av polyester og polyamid. Mikrofiberens vekt er på hele 350 g/m², noe som gjør det til et tett, tykt håndkle!

 

Gloss Factory Magic Towel tykke, tettvevde mikrofiber gir et lukseriøst tørkehåndkle tross den rimelige prisen. Gloss Factory Magic Towel er perfekt for å tørke bil. Ikke bare fordi det har en enorm oppsugingsevne, men fordi det har en side med ekstra dype løkker i vevestrukturen, som gjør at eventuelt smuss som ligger på bilen ikke blir dratt utover.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Glosser
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Turtle Wax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H315 - Irriterer huden
  • H318 - Gir alvorlig øyeskade
Produsent Glosser
Type Komplette sett (Bundles)
Type Håndklær
Type Bøtter og vaskeutstyr
Type Bilshampo
Type Svamper og vaskehansker


Dokumenter
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
142890