134048 134048 134048

Glosser Xtreme SuperDry Towel

Meget effektivt tørkehåndkle, 80x40cm

Varenr: 150430
199,-
-+
19 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Glosser Xtreme SuperDry Towel er et innovativt tørkehåndkle designet for hurtig tørking uten å ripe opp eller på noen måte skade lakken. Selv de mykeste og ekstremt delikate lakksystemer får trygg, skånsom og ikke minst effektiv behandling.

 

Stoffets unike mikrofiberstruktur gjør at den glir jevnt over lakken og absorberer resterende vann etter vask, noe som gjør den spesielt egnet for å tørke delikate overflater, som billakk er. Håndkleet har en frem- og bakside. det er alltid den siden med mikrofiber løkkene som skal ligge ned mot lakksiden. 

 

Glosser Xtreme SuperDry Towel er lett å vri og har lang holdbarhet som tåler mange vasker. Ekstremt skånsomt på alle overflater.

 

Tørkehåndkleet måler 80x40 cm.

Dette er et stort tørkehåndkle på hele 80 c 40 cm, men du blir litt lurt når du får det. Hånkleet er nemmelig feilmerket på eballasjen hvor det står 60x40 cm. Dette stemmer altså ikke. Det ER 80x40 cm, akuratt slik vi vil ha det!

Slik tar du best vare på tørkehåndkleet ditt

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Sonax
Produsent Glosser
Type Håndklær


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Glosser Xtreme SuperDry TowelMeget effektivt tørkehåndkle, 80x40cmFunker helt ok. Men, blir for lite til å tørke en SUV. Det er effektivt, men blir fullt av vann - slik at man må ha flere slike om man skal tørke mellomstor bil.
Glosser Xtreme SuperDry TowelMeget effektivt tørkehåndkle, 80x40cmHar aldri prøvd dette, men etter første bruk så er pusseskinnet pensjonert👍🏻😊
Glosser Xtreme SuperDry TowelMeget effektivt tørkehåndkle, 80x40cmTørket effektivt av bilen etter vask, fornøyd med resultatet.
Glosser Xtreme SuperDry TowelMeget effektivt tørkehåndkle, 80x40cmSvak sugeevne. Feil i stoffet og endel løse tråder. Kanten var hard og turte ikke å bruke det til tørking.
134048