143352

Gloss Factory Skumkanon

Skumkanon til høytrykkspyler, u/kobling

Varenr: GFS_bun
498,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Denne skumkanonen kommer uten kobling til din høytrykkspyler, dette finner du her. Vi anbefaler å tette koblingene med gjengetape eller Permatex.

 

Gjengeovergang medfølger!

 

En skumkanon gjør ikke bare bilvask artigere, raskere og mer effektivt. Den gjør det også mer skånsomt. Med Gloss Factory Foam Cannon har du en høykvalitets skumkanon til din høytrykkspyler. Husk å kjøpe med riktig kobling, som passer din høytrykkspyler.

 

Gloss Factory Foam Cannon er konstruert med en solid messingdyse for maksimal holdbarhet. Den har en justerbar ventil på toppen for enkelt å kunne regulere mengden skum kanonen produserer. Spredningen av skummet (vinkelen på strålen) er også fullt justerbart.

 

Dette er en solid skumkanon fra Gloss Factory som tåler opp til 300 bar. Selve skumkanonen er produsert i solid messing, men flasken som følger med er av helstøpt, solid plast i matt, transparent utførelse.

 

 

Husk bare å kjøpe med en kobling som passer din spyler. Dette finner du her

 

Slik monterer du skumkanonen:

 

Hvis skumkanonen slutter å lage skum:

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Produsent Gloss Factory
Type Skumkanoner
Type Skumkanon tilbehør


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Gloss Factory SkumkanonSkumkanon til høytrykkspyler, u/koblingVeldig fornøyd. Lager bra skum og tykt skum om man ønsker det sammen med Suds Heaven.
143352