Gloss Factory Kaldavfetting 200L Effektiv tjære og asfaltfjerner, 200L

Gloss Factory Kaldavfetting 200L

Effektiv tjære og asfaltfjerner, 200L

Varenr: GFKF200L7090055172183
18 135,-
-+
Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid (5 dager)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Kaldavfetting er en kraftig petroliumsbasert avfetting som er laget for å fjerne olje, tjære- og asfaltrester, samt generelt veistøv som er vanskelig eller umulig å fjerne med vamlige såper.

 

Gloss Factory Kaldavfetting er spesielt viktig å bruke på vinter og vår for å fjerne vanskelig forurensing, men kan med fordel også brukes på sommer og høst for å løse ekstrem skitt, og veistøv. Du vil se at produktet fungerer ved å løse opp asfaltrester og forurensingene vil begynne å «smelte» på lakken. Kaldavfetting fra Gloss Factory påføres på kald og tørr bil nedenifra og opp til vinduslister. Dette vil hjelpe til å løse opp asfaltrester, veistøv og andre petroliumbaserte forurensinger på din lakk.

 

La produktet virke i 3-5 minutter avhengig av temperatur og spyl av nedenifra og opp. Ønsker du å utnytte Gloss Factory Kaldavfetting maksimalt, påfør et skumlag med et høy alkalisk skumprodukt over kaldavfettingen før produktene spyles av. Må ikke brukes på varme overflater eller la tørke på overflaten. Er du uheldig å opplever at produktet tørker på overflaten, påfør mer og deretter spyl av.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178775