Gloss Factory Interior Brush Perfekt for de vanskelig områdene Gloss Factory Interior Brush Perfekt for de vanskelig områdene

Gloss Factory Interior Brush

Perfekt for de vanskelig områdene

Varenr: 18142137090045471739
39,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

GlossFactory interior brush er en 2-sidet børste først og fremst utviklet med tabke på de forskjellige områdene som er vanskelig å komme til i interiøret. Det mest spesielle og innovative med denne børste en de 3 fingrene du trer en spesialtilpasset mikrofiberhanske på. Disse er spesielt godt egnet for å vaske inne i rillene på luftkanalen, og for å også påfåre plastfornyer slik at du også opprettholder disse i samme, nye finish som resten av interiøret.

 

Vinylbørsten i andre enden er godt egnet for å komme til ned i dørpaneler, rundt gearspak et. Enten alene eller i kombinasjon med en støvsuger.

 

GlossFactory interior brush er også egnet for eksteriøret

Selv om den har fått navnet "Interior Brush" vil du raskt finne mange bruksområder også til eksteriøret. Mange biltyper har f.eks. mange riller i grillen hvor man vanskelig kommer til for en grundig detailing. Eller børsten kan brukes som en detailer kost i forbindelse med vask.

 

GlossFactory interior brush kommer med 5 ekstra 2hansker" som alle kan vaskes og brukes igjen og igjen.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
129648