134685 134685 134685

Gloss Factory Skumkanon 2019

Skumkanon inkludert 2 flasker

Varenr: 1814051_bun
598,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

En skumkanon gjør ikke bare bilvask artigere, raskere og mer effektivt. Den gjør det også mer skånsomt. Med Gloss Factory Foam Cannon har du en høykvalitets skumkanon til din høytrykkspyler. Husk å kjøpe med riktig kobling, som passer din høytrykkspyler.

 

Du får med 2 flasker

Det følger med en ekstra flaske rett og slett fordi vi mener den originale som følger med er av for dårlig kvalitet. Den er fin og se på og med sitt transparente materiale er den lett å blande riktig. Plasten kan dog være litt sprø i denne flasken, slik at den kan sprekke etter få gangers bruk. Slik ønsker ikke vi å selge deg varene, så vi legger med en ekstra flaske av bedre kvalitet - helt uten ekstra kostnad for deg.

Ekstraflasken som medfølger kommer uten kork, dette er nettopp fordi den er optimalisert av produsent for å passe 100% på skumkanonens gjenger. Det vil si at flasken tåler å være stående på skumkanonen over lenger tid, samtidig vil ikke skumkanonens gjenger sakde flasken. Gjengene er noe spesielle som gjør at det kun er enkelte korker som passer denne.  

 

Skumkanonen kombineres med en bilsjampo eller ideellt en dedikert skumsjampo og skaper et tykt teppe med skum, som henger på overflaten og bløtlegger skitten. Vaskemidlene i skummet mykgjør og bryter skitten forsiktig ned, slik at høytrykken og vannmengden fra høytrykkspyleren berøringsfritt fjerner det meste av skitt fra bilen

 

Dette betyr at når den brukes som et dedikert forvasketrinn, vil de tyngre og potensielt skadelig skitt allerede ha blitt fjernet, så det er mye mindre sjanse for å ripe overflaten under den vanlige vaskeprosessen. Du kan også bare bruke en vanlig bilsjampo gjennom kanonen og svampe direkte på panelet. Også dette er tryggere enn vanlig bøttevask.

 

 

Gloss Factory Foam Cannon er konstruert med en solid messingdyse for maksimal holdbarhet. Den har en justerbar ventil på toppen for enkelt å kunne regulere mengden skum kanonen produserer. Spredningen av skummet (vinkelen på strålen) er også fullt justerbart.

 

 

Det medfølger også ekstra skumfilter for å bytte når montert skumfilter blir tett eller ødelagt. Det følger også med 2 ekstra dyser som har en størrelse større og en mindre enn montert dyse (1,15mm 1,25mm og 1,4mm). Dette medfølger grunnet på noen spylere så leverer spyleren enten for mye trykk eller for lite og maskinen vil slå trykket av og på. For å unngå dette må du bytte dyse. Dette pleier ikke medfølge mange skumkanoner med Gloss Factory har valgt å inkludere dette slikt at den fungerer optimalt på ALLE spylere. 

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Produsent Gloss Factory
Type Skumkanoner
Type Skumkanon tilbehør


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerDenne er helt topp å bruke,anbefales på det sterkeste å kjøpe.Men før dere begynner å bruke den,se filmen hvordan man setter den sammen. Det er meget viktig.
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerOverraskende effektiv og enkel å bruke. Etter bare ett minutt med justering så satt den. Rett og slett imponerende enkel og effektiv sammen med K7 høytrykkspyler.
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerKjøpte den for å erstatte original AVA skumkanon som brukte mye såpe og lagde lite skum. Denne virker noe bedre og bruker mindre produkt for å lage mer skum.
Erlend26.03.2021Upassende?
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerSelve kanonen fungerer kjempebra, men som nevnt tidligere er den grønne flasken som medfølger udugelig. Nå har jeg brukt kanonen oppimot 7 ganger, og jeg får faen ikke løsna den grønne flaska fra kanonen, det virker som at den har kjilt seg fast. Måtte gå til innkjøp av rørtang for å fjerne den, anser meg selv som over gjennomsnittet sterk, følte meg fryktelig svak når jeg ikke fikk løsnet den, heldigvis kun selvtilliten som er svekket.
Bjørn03.03.2021Upassende?
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerSkal du kjøpe din første skumkanon så er det denne du skal ha. Her følger det med 3 dyser, og en av de vil passe trykket på din høytrykkspyler. Kjøp med ekstra flasker til å ha andre såper på. Chemical Guys har en super trakt som påsser på disse gjengene.
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerOk. Hvis såpa er litt tjukk, tetter den seg lett.
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerFunker bra , men det må legges på mer gjengetape enn antatt. Når man klikker på kaercher sin lanse må koblingen sitte ordentlig fast , ellers blir det lekkasje. Anbefales.
Asgeir22.12.2020Upassende?
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerVet noen har hatt problemer med de grønne flaskene men jeg har 3 av de og alle har vært problemfrie. Kanonen er selvfølgelig av god kvalitet
Daniel12.11.2020Upassende?
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerFikk denne 6-01-2020 å dette har ikke vært noe problem
Gloss Factory Skumkanon 2019Skumkanon inkludert 2 flaskerSynes den var grei fikk ikke det skummet jeg ville ha med en gang men strålen fikk jeg ikke til men vil anbefale den
134685