131696 131696 131696 131696 131696

Gloss Factory Roller Guide

Unngå at slangen fester seg i dekkene

Varenr: 18140397090045472170
178,-Kampanjepris
Veil.198,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Gloss Factory Roller Guide løser kanskje det mest irriterende problemet når du vasker bil.

 

Du har helt garantert opplevd at slangen til høyttrykkspyleren din setter seg fast under dekket og du må gå tilbake rundt bilen for å fikset det. Roller Guide fra Gloss Factory løser dette problemet ved at du setter en i hjørnet på dekket. Roller Guide gjør det navnet tilsier og guider slangen din på "ruller" som gjør at du slipper problemet.

 Dette er den type produkt du kanskje ikke tror du har behov for men aldri vil vaske uten igjen. Gloss Factory Roller Guide gir mindre slitasje på slange, gir deg mindre irritasjon og gjør bilvask enda morsommere.

 

Gloss Factory Roller Guide fungerer også ypperlig når du skal polere bil for å eliminere det samme problemet med ledningen til maskinen.

Selges i 2pk.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Produsent Gloss Factory
Type Utstyr og tilbehør


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneReklamen er ikke tull, dette gjør bilvasken mer sømløs/hyggeligere, og de gir redusjert slitasje på slangen til høytrykkspyleren. Kan definitivt anbefales!
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneEnkel løsning på et overaskende irriterende "problem"
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneDette er et må ha produkt. Har lenge vært forbannet på at slangen kile Sæ under hjulene NB tåler ikke og bli overkjørt
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneGjør vasken enda mer til en lek. De gjør jobben sin, og man slipper å sette fast høytrykk slangen.
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneEt veldig kjekt produkt som gir èn frustrasjon mindre. Har komplett til alle 4 hjulene nå, og er kvitt problemet med at slangen hektet seg under dekkene. Fort gjort å sette inn under dekkene, og å ta ut når vasken er ferdig. Enklere enn dette blir det ikke. Var litt spent på varigheten på disse, men har hatt de i ca 1 år nå, og jeg som vasker ca 1 gang i uka, så får de brukt seg godt. Men de fungerer like godt nå, som da de var helt nye :-) Tommel opp!
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneEt meget bra produkt.Du får aldri problemer med at slangen setter seg fast under bilhjulene mere.
Andy02.05.2021Upassende?
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneMye enklere å komme seg rund bilen og slangen sitter ikke fast i dekkene noe mer.
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneEn enkel men smart greie å ha. Gjør bevegelser rundt bilen enklere og fjerner irritasjon/frustrasjon av slange som setter seg fast i dekk. Ikke helt perfekt utformet, skulle hatt høyere kanter, men sykt nyttig allikevel
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneGenialt produkt som funker slik de sier, ikke bare salgstriks.
Thomas21.08.2020Upassende?
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneDette er et «must have» til alle som sliter med at slangen setter seg fast i dekket. Aller helst skal man kjøpe 2 pakker slik at man har til alle 4 dekk.
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneFungerer utmerket. Slutt på at slangen sitter fast under dekkene.
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneLitt plastikk fantastisk, men fungerer. Slutt på at slangen kiler seg fast under dekka og da gjør den jobben. Så da blir det tommel opp??
Roy29.06.2020Upassende?
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneVeldig kjekt ikkje noe slange som setter seg fast under dekke noe mer!!
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneHvordan har jeg klart å vaske bil uten disse tidligere? Godt spørsmål. Dette er noe ALLE burde ha.
kongen15.05.2020Upassende?
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneDette er et MÅ ha produkt! Slipper sprengte blodkar og bannskap.
Gloss Factory Roller GuideUnngå at slangen fester seg i dekkeneGjør jobben, slangen setter seg ikke fast. Og selve vasking blir enklere og mer effektiv med høytrykkspyler. Anbefalt vare fra min side. Vasker relativt bil ofte, så denne var morro å teste!
131696