Gloss Factory Glass Cleaner Glassrens uten amoniakk, 750 ml. Gloss Factory Glass Cleaner Glassrens uten amoniakk, 750 ml.

Gloss Factory Glass Cleaner

Glassrens uten amoniakk, 750 ml.

Varenr: 18140127090045471937
129,-
-+
30 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory er en glassrens som er effektiv og helt amoniakkfri. 

 

Når vi ser etter en god glassrens vil vi ha en glassrens som rengjør godt, er amoniakkfri og ikke legger igjen noe fet hinne. Her tikker Gloss Factory Glass Cleaner av alle boksene. 

 

Det er viktig med god sikt når du kjører bil og det kommer fra rene ruter. Innvendig har man problemet med at AC´n blåser varm luft opp i frontruten som vil gi en hinne. Samtidig så gasser dashboard på nye biler som også gir en fet hinne. Dette gjør at når du møter motlys som en bil eller en lav sol så ser du ingenting. 

Utvendig har vi forurensinger som trafikkfilm, kvae og sevje. Dette er alle ting som vil ødelegge sikten.

 

Gloss Factory tar enkelt knekken på dette med en god glassklut og er helt trygg på bruke på sotete ruter. Glassrensen vil enkel fordampe samtidig som du rengjør ruten med kluten din.

Tips

Rengjør jevnlig vindusviskerene med en mikrofiberklut og Gloss Factory Glass Cleaner. Dette gjør at de varer lenger, fungerer mer jevnt og du får fjernet trafikkfilmen som skaper den hinnen på ruta når du bruker viskerene. 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
129111