129104

Gloss Factory Foam Killer

Drep skummet i tekstilrenseren, 1 liter

Varenr: 18140087090045471890
198,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Når du rengjør tekstiler med en tekstilerenser som Karcher SE 5100 eller Karcher Puzzi 8/1 sammen med rengjøringsmidler for tesktiler kan det skumme endel. Dette er veldig dumt og kan ødelegge maskinen. Det som skjer er at skummet tar opp all plassen der skittenvannet skal. Når dette skjer kan maskinen "drukne" og skum kommer overalt der det ikke skal.

 

Gloss Factory Foam Killer gjør akkurat det navnet sier. Det demper og eliminerer skummet som dannes når du bruker slike maskiner og sørger for at maskinen din opererer slik den skal. 

 

Det er to måter å gjøre dette på. Enten kan du ha Foam killer i rentvannstanken for å dempe skummet som kommer tilbake i maskinen og skummet som kommer i stoffet du rengjør. Du kan også ha Foam Killer i skittenvannstanken for å eliminere skummet som kommer tilbake til maskinen. Hvilken metode du velger avhenger av hva du foretrekker. 

Produktet kan også brukes ved vask av mikrofiberkluter for å dempe skummet som dannes i vaskemaskinen hvis du bruker mye såpe eller har latt klutene ligge i såpevann før de hives i maskinen. 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Gloss Factory
Type Skumsåpe


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(5)
Gloss Factory Foam KillerDrep skummet i tekstilrenseren, 1 literDenne er helt topp til tepperenseren. Slipper at den skummer opp i oppsamlingsbeholderen.
Audun05.08.2020Upassende?
Gloss Factory Foam KillerDrep skummet i tekstilrenseren, 1 liter"smelter" effektivt skummet og hindrer at beholderen for avsugvann overfylles - fungerte veldig bra!
129104