128941

Gloss Factory Foam Wash

Skumsåpe for skumkanon, 5 liter

Varenr: 18140017090045471814
299,-Kampanjepris
Veil.349,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Gloss Factory Foam Wash er en høy skummende såpe til skumkanonen. 

 

Foam Wash er en mild alkalisk avfettende skumsåpe som passer perfekt til å bruke til den dagligdagse vasken av ditt kjøretøy. 

 

En dedikert skumsjampo skaper et tykt teppe med skum, som henger på overflaten og bløtlegger skitten. Vaskemidlene i skummet mykgjør og bryter skitten forsiktig ned, slik at høytrykken og vannmengden fra høytrykkspyleren berøringsfritt fjerner det meste av skitt fra bilen

 

Dette betyr at når den brukes som et dedikert forvasketrinn, vil de tyngre og potensielt skadelig skitt allerede ha blitt fjernet, så det er mye mindre sjanse for å ripe overflaten under den vanlige vaskeprosessen. 

 

Gloss Factory Foam Wash er snill mot forseglinger og chrome. Mange høy alkaliske skumsåper sliter unødvendig mye på forseglingen din og kan matte ned eller lage skjolder på takrails. Gloss Factory Foam Wash har en ph på rundt 10 og vil være et mildere alternativt. Dette er skummet du bør bruke til vedlikeholdsvasken. 

 

Vi anbefaler at du bruker 2-3dl med Foam Wash i skumkanonen og resten med vann for å starte med et godt utgangspunkt. 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Gloss Factory
Type Skumsåpe


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Marius15.08.2021Upassende?
Gloss Factory Foam WashSkumsåpe for skumkanon, 5 literHelt ok såpe til vedlikeholdsvask. Trengs kanskje kraftigere såpe hvis bilen har skitt som har satt seg over lengre tid.
Ole G14.08.2021Upassende?
Gloss Factory Foam WashSkumsåpe for skumkanon, 5 literSuper i skumkanon. Skummer og rengjør godt.
Gloss Factory Foam WashSkumsåpe for skumkanon, 5 literDette er en av de bedere skumsåpene jeg har prøvd..Tar møkka godt pluss snill mot lakken. Og ikke minst prisen på den er overraskende snill😃
Gloss Factory Foam WashSkumsåpe for skumkanon, 5 literVeldig bra legger fint skum , å drøy i bruk
Stian09.09.2020Upassende?
Gloss Factory Foam WashSkumsåpe for skumkanon, 5 literHelt grei, gir den en sterk 3’er. Finnes mye bedre forvasker der ute. På tilbud er det en ok deal.
Gloss Factory Foam WashSkumsåpe for skumkanon, 5 literGod såpe som vasker skikkelig rent til en fornuftig Pris syns den er aller best å bruke sammen med foam booster i skumkanon/ trykk kanne så den får virket mest mulig langs sidene å i hjulhus ??
Gloss Factory Foam WashSkumsåpe for skumkanon, 5 literSkummer bra, henger bra og spyles lett av. Anbefales!
128941