Gloss Factory Foam Wash Pear Edition Skumsåpe for skumkanon, 5 liter

Gloss Factory Foam Wash Pear Edition

Skumsåpe for skumkanon, 5 liter

Varenr: 18140017090055171506
449,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Foam Wash Pear Edition er en høy skummende miljøvennelig såpe til skumkanonen for bruk på alle typer kjøretøy.

 

Foam Wash Pear Edition er en mild alkalisk avfettende skumsåpe som passer perfekt til å bruke til den dagligdagse vasken av ditt kjøretøy. 

 

En dedikert skumsjampo skaper et tykt teppe med skum, som henger på overflaten og bløtlegger skitten. Vaskemidlene i skummet mykgjør og bryter skitten forsiktig ned, slik at høytrykken og vannmengden fra høytrykkspyleren berøringsfritt fjerner det meste av skitt fra bilen

 

Dette betyr at når den brukes som et dedikert forvasketrinn, vil de tyngre og potensielt skadelig skitt allerede ha blitt fjernet, så det er mye mindre sjanse for å ripe overflaten under den vanlige vaskeprosessen. 

 

Gloss Factory Foam Wash Pear Edition er snill mot forseglinger og chrome. Mange høy alkaliske skumsåper sliter unødvendig mye på forseglingen din og kan matte ned eller lage skjolder på takrails. Gloss Factory Foam Wash har en ph på rundt 10 og vil være et mildere alternativt. Dette er skummet du bør bruke til vedlikeholdsvasken. 

 

Vi anbefaler at du bruker 1-2 dl med Gloss Factory Foam Wash Pear Edition i skumkanonen og 8-9 dl vann for å starte med et godt utgangspunkt. Ved ekstra skittent kjøretøy anbefaler vi 3 dl Gloss Factory Foam Wash Pear Edition til 7dl vann i skumkanonen.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128941