142466

Gloss Factory Kaldavfetting

Effektiv tjære og asfaltfjerner, 1L

Varenr: 18025
98,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

NB! Leveres uten spraytrigger. se tilbehør under beskrivelsen for å se på aktuelt tilbehør. Sprayflasker eller trigger som passer flasken.

 

Gloss Factory Kaldavfetting er en kraftig petroliumsbasert avfetting som er laget for å fjerne olje, tjære- og asfaltrester, samt generelt veistøv som er vanskelig eller umulig å fjerne med vamlige såper.

 

Gloss Factory Kaldavfetting er spesielt viktig å bruke på vinter og vår for å fjerne vanskelig forurensing, men kan med fordel også brukes på sommer og høst for å løse ekstrem skitt, og veistøv. Du vil se at produktet fungerer ved å løse opp asfaltrester og forurensingene vil begynne å «smelte» på lakken. Kaldavfetting fra Gloss Factory påføres på kald og tørr bil nedenifra og opp til vinduslister. Dette vil hjelpe til å løse opp asfaltrester, veistøv og andre petroliumbaserte forurensinger på din lakk.

 

La produktet virke i 3-5 minutter avhengig av temperatur og spyl av nedenifra og opp. Ønsker du å utnytte Gloss Factory Kaldavfetting maksimalt, påfør et skumlag med Gloss Factory Foam Wash over kaldavfettingen før produktene spyles av. Må ikke brukes på varme overflater eller la tørke på overflaten. Er du uheldig å opplever at produktet tørker på overflaten, påfør mer og deretter spyl av.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 3 Gloss Factory
Produsent Gloss Factory
Type Avfetting


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(5)
142466