Gloss Factory Vaskebøtte Komplett Sort 20 l. solid vaskebøtte med lokk og rist Gloss Factory Vaskebøtte Komplett Sort 20 l. solid vaskebøtte med lokk og rist

Gloss Factory Vaskebøtte Komplett Sort

20 l. solid vaskebøtte med lokk og rist

Varenr: 172680_bun
269,-
Farge
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory har utviklet en praktisk og holdbar vaskebøtte som vil gjøre bilpleien til en lek. Gloss Factory Vaskebøtte 20L er den perfekte følgesvennen for enhver bilentusiast eller profesjonell detailer. Med en romslig kapasitet på 20 liter kan du enkelt takle store oppgaver og sikre grundig rengjøring av kjøretøyet ditt.

 

En av de mest innovative funksjonene ved denne vaskebøtten er risten som følger med. Risten fungerer som et effektivt verktøy for å fjerne smuss, skitt og partikler fra vaskehansken eller svampen din. Ved å gni vaskehansken mot risten, blir eventuelle urenheter enkelt skylt bort, slik at du alltid har en ren vaskehanske klar til bruk. Dette gir deg en bedre vaskeresultat og reduserer risikoen for riper og skader på kjøretøyets overflate.

 

I tillegg kommer Gloss Factory Vaskebøtte 20L med et praktisk lokk. Dette lokket, sammen med en spesialdesignet pakning, sikrer at væsken forblir sikret og ikke lekker ut. Det er ideelt for å transportere bøtten med vann eller bilpleieprodukter uten bekymring for søl. Lokket passer også til både 14 liters og 20 liters bøtter, noe som gjør det til et allsidig tilbehør.

 

Gloss Factory Vaskebøtte 20L er laget av solid og holdbar plast, som tåler selv tøffe forhold og langvarig bruk. Den er utstyrt med en ergonomisk utformet håndtak som gjør det enkelt å bære og manøvrere bøtten mens du vasker bilen din. 

 

Med denne komplett vaskebøtten fra Gloss Factory får du ikke bare en romslig og holdbar bøtte, men også en praktisk rist og et lekkasjesikkert lokk. Du kan nå nyte en grundig og enkel bilvask uten å bekymre deg for unødvendige riper eller søl. Kjøp Gloss Factory Vaskebøtte 20L med rist og lokk i dag og ta bilpleien til et nytt nivå!

 

For å fullføre settet, anbefaler vi også Gloss Factory Lokk med pakning for 20L bøtte. Dette lokket er spesialdesignet for å passe både 14 liters og 20 liters bøtter. Med en tett pakning sikrer dette lokket at væsken forblir inni bøtten uten å lekke. Enten du ønsker å transportere bøtten eller bare vil sikre innholdet ditt, er dette lokket den perfekte løsningen.

 

Gloss Factory Lokk med pakning for 20L bøtte er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer lang levetid og pålitelighet. Du trenger ikke å bekymre deg for lekkasjer eller søl under transport. Lokket er enkelt å plassere på bøtten og gir en solid forsegling.

 

Uansett om du er en bilentusiast eller en profesjonell detailer, vil Gloss Factory Lokk med pakning for 20L bøtte være et verdifullt tillegg til ditt bilpleieutstyr. Det gir deg muligheten til å holde væskene dine trygge og sikre, samtidig som det gir enkel tilgang når du trenger det.

 

Gloss Factory Lokk med pakning for 20L bøtte er også en flott erstatning eller oppgradering for eksisterende bøtter. Hvis du allerede har en 20 liters bøtte uten et sikkert lokk, kan dette produktet være akkurat det du trenger for å få bedre kontroll over væskene dine og redusere risikoen for søl.

 

Ikke la væskene dine være utsatt for lekkasjer eller søl under transport eller oppbevaring. Gloss Factory Lokk med pakning for 20L bøtte er den ideelle løsningen for å holde bilpleieproduktene dine trygge og innen rekkevidde. Bestill ditt lokk i dag og oppgrader din bøtte til et komplett og pålitelig system.

 

Nyt en bekymringsfri bilvaskopplevelse med Gloss Factory Vaskebøtte 20L med rist og lokk, supplert med Gloss Factory Lokk med pakning for 20L bøtte. Dette settet vil gi deg den ultimate funksjonaliteten og bekvemmeligheten du trenger for å oppnå en profesjonell og grundig rengjøring av kjøretøyet ditt. Bestill nå og opplev forskjellen Gloss Factory-produkter kan gjøre for bilpleierutinene dine!

HMS

Produktinformasjon

Farge Sort


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184584