Gloss Factory Foam Killer 0.3 liter Drep skummet i tekstilrenseren

Gloss Factory Foam Killer 0.3 liter

Drep skummet i tekstilrenseren

Varenr: 1702367090055172671
98,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Når du rengjør tekstiler med en tekstilerenser som Karcher SE 5100 eller Karcher Puzzi 8/1 sammen med rengjøringsmidler for tesktiler kan det skumme endel. Dette er veldig dumt og kan ødelegge maskinen. Det som skjer er at skummet tar opp all plassen der skittenvannet skal. Når dette skjer kan maskinen "drukne" og skum kommer overalt der det ikke skal.

 

Gloss Factory Foam Killer gjør akkurat det navnet sier. Det demper og eliminerer skummet som dannes når du bruker slike maskiner og sørger for at maskinen din opererer slik den skal. 

 

Det er to måter å gjøre dette på. Enten kan du ha Foam killer i rentvannstanken for å dempe skummet som kommer tilbake i maskinen og skummet som kommer i stoffet du rengjør. Du kan også ha Foam Killer i skittenvannstanken for å eliminere skummet som kommer tilbake til maskinen. Hvilken metode du velger avhenger av hva du foretrekker. 

Produktet kan også brukes ved vask av mikrofiberkluter for å dempe skummet som dannes i vaskemaskinen hvis du bruker mye såpe eller har latt klutene ligge i såpevann før de hives i maskinen. 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
181075