Gloss Factory Oppgradeingskit Skumvask Oppgrader din gamle skumkanon

Gloss Factory Oppgradeingskit Skumvask

Oppgrader din gamle skumkanon

Varenr: 169946_bun
1 199,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserTilbehørAlternativerAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er et komplett skumvaskit hvor du oppgraderer din gamle "standard" skumkanon til det helt nye designet fra Gloss Factory. Dette gir deg muligheten til å bruke de innovative flaskene, med spesielt grep for ergonomisk, god kontroll på skumkanonen. Og den nye, store åpningen på flaskene hvor det er enkelre å blande opp såpe. 

 

 

Med i denne pakken får du med komplett sett for å enkelt bygge om din skumkanon, og 2 ekstra flasker med lokk, slik at du enkelt kan oppbevare forskjellige såper i flaskene.

 

Som en ekstra bonus, passer skumkanonen perfekt i "flakeholderen" på din Kärcher høytrykkspyler. Slik at du alltid har et sted å sette fra deg skumkanonen.

 

Dessuten får du med komplett sett med såper:

Gloss Factory Wash & Wax, 3 liter

Gloss Factory Wash & Wax er en mild og skånsom bøttesåpe, som gir god glid ved bruk. Den er effektiv mot veistøv, trafikkfilm og generelt smuss, samtidig som den er helt trygg for plast og gummilister. Perfekt for vedlikeholdsvask.

Du kan også legge Gloss Factory Wash & Wax med skumkanonen. Med 1-2 korker Foam Booster, skaper du et godt skum for vedlikeholdsvask med denne milde, kanaubavoks såpen.

Gloss Factory Foam Booster, 1 liter

Foam Booster er laget for å skape mer skum i hva enn som helst du vil bruke det i. Produktet er nøytralt og vil ikke forandre vaskeffekt eller ligndende, kun øke skumbildet.

Slik bruker du Gloss Factory Foam Booster

  • Har du en skumsåpe du skulle ønske skummet litt mer? Ha oppi to korker Foam Booster.
  • Har du en felgrens du ville testet med mer skum i? Ha oppi to korker Foam booster.
  • Skummer såpevannet i bøtten litt dårlig? Ha oppi to korker Foam booster.

Turisimo Suds Heaven, 4 liter

Turisimo Suds Heaven er en høy skummende såpe til skumkanonen. 

 

Turisimo Suds Heaven er en mild alkalisk avfettende skumsåpe som passer perfekt til å bruke til den dagligdagse vasken av ditt kjøretøy. 

Turisimo Suds Heaven er basert på mer eklusive råvarer som metasilikat som betyr at dette er et like effektivt produkt men betydelig mer skånsomt mot overflatene du vasker.

En dedikert skumsjampo skaper et tykt teppe med skum, som henger på overflaten og bløtlegger skitten. Vaskemidlene i skummet mykgjør og bryter skitten forsiktig ned, slik at høytrykken og vannmengden fra høytrykkspyleren berøringsfritt fjerner det meste av skitt fra bilen

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
180760