Gloss Factory felgpakke Rengjør felgene effektivt!

Gloss Factory felgpakke

Rengjør felgene effektivt!

Varenr: 169711_bun
296,-Kampanjepris
Veil.395,-
-+
53 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Med Gloss Factory felgpakke får du uten tvil rene felger og dekksider kjapt og effektivt! Gloss Factory Dekk & Felgrens er tyktflytende som gjør at den henger godt der det trengs litt ekstra virketid for kjemien. Spesielt til ektra skitne felger. 

 

Gloss Factory Wheel Brush

Wheel Brush fra Gloss Factory er en felgbørste som er dekket av mikrofiber av høy kvalitet man ofte finner på dyre vaskehansker. Børsten har et godt håndtak og selve børsten kan bøyes til den formen du ønsker og tilbake, uten å bli ødelagt.

 

Gloss Factory Felg & Dekkrens: 

Gloss Factory har laget en felg og dekkrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også rengjør dekksidene i dybden. Denne felg og dekkrensen fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre.

 

Detailing Brush, Small:

En detailerkost er noe alle som vasker bil burde ha.Detailing Brush lar deg enkelt komme til steder du ikke klarer med vaskehansken. Bruk den til å rengjøre hullene til hjulbolter, dekksider, eikefelger og mye mer. Skal du vaske felger så er en detailerkost et må ha produkt! 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180445