143869

Gloss Factory Vedlikeholdsvask

I en solid bøtte med skrulokk og rist

Varenr: 162518_bun
795,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Dette er en solid vaskepakke hvor du kan trygt oppbevare alt fritt for smuss, skitt og ytre påvirkninger mellom vask. En solid bøtte med rist og skrulogg, med alt du trenger for en knallgod vedlikeholdsvask som gir ekstra boost til glans og beskyttelse. 

 

 

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker er en mild såpe og gir både glansfremmende effekt og vannavstøtende overflate på lakken. Dette gjør at såpen ikke vil slite på vokslaget, men heller legge igjen litt ekstra beskyttelse. Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker egner seg derfor veldig godt til vedlikeholdsvask av så vel bil, som caravan/bobil og campingvogn.

 

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 glansforsteker har egenskaper somn vil gi en blankere caravan/bil som er bedre beskyttet etter vask. Fjerner trafikkfilm, veistøv og annet smuss.

 

Dosering: 50ml pr 10 liter. (dvs. 5 korker pr. 10 liter) Husk å riste godt før bruk.


NB! Pga SiO2 innholdet, er det viktig å vaske i kombinasjon med en god vaskehanske, og at man følger bruksanvisningen for blandingsforhold. Når man gjør det, gir denne såpen en bra vedlikeholdsvask til f.eks. coatinger eller andre syntetiske forseglinger, men den kan også gi en visse avrenningseffekt på biler som mangel beskyttelse.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Kärcher
Produsent Gloss Factory
Type Komplette sett (Bundles)
Type Håndklær
Type Bøtter og vaskeutstyr
Type Svamper og vaskehansker
Type Bilshampo


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
143869