143867

Gloss Factory Høst- og Vintervask

Rask, effektiv vask og beskyttelse!

Varenr: 162516_bun
473,-Kampanjepris
Veil.945,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Dette er en komplett, fiks ferdig vaskepakke for vedlikeholdsvask gjennom hele høsten og vinteren. En vaskepakke som gjør bilen ren, og legger en meget varig beskyttelse som gjør at skitt, møkk og salt ikke fester seg så lett.

 

Gloss Factory Høst- og Vintervask inneholder

Gloss Factory Foam Wash, 5 liter

Gloss Factory Foam Wash er en høy skummende såpe til skumkanonen. 

 

Foam Wash er en mild alkalisk avfettende skumsåpe som passer perfekt til å bruke til den dagligdagse vasken av ditt kjøretøy. 

 

En dedikert skumsjampo skaper et tykt teppe med skum, som henger på overflaten og bløtlegger skitten. Vaskemidlene i skummet mykgjør og bryter skitten forsiktig ned, slik at høytrykken og vannmengden fra høytrykkspyleren berøringsfritt fjerner det meste av skitt fra bilen

 

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker, 500 ml.

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker er en mild såpe og gir både glansfremmende effekt og vannavstøtende overflate på lakken. Dette gjør at såpen ikke vil slite på vokslaget, men heller legge igjen litt ekstra beskyttelse. Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker egner seg derfor veldig godt til vedlikeholdsvask av så vel bil, som caravan/bobil og campingvogn.

 

 

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 glansforsteker har egenskaper somn vil gi en blankere caravan/bil som er bedre beskyttet etter vask. Fjerner trafikkfilm, veistøv og annet smuss.

 

Gloss Factory Skumforsegling, 1 liter

Gloss Factory Skumforsegling er en syntetisk lakkforsegling, som påføres med skumkanon etter vask. Gloss Factory skumforsegling vil forsterke en allerede eksisterende coating eller lakkforsegling. Men den vil også gi en ubeskyttet overflate god beskyttelse og vannavisende egenskaper.

 

Gloss Factory Skumforsegling er genialt laget, da den legges på bilen rett etter vanlig vask. Påfør med skumkanon over hele bilen og la den virke i 3-5 minutter, spyl så godt av hele bilen. Gloss Factory Skumforsegling gir en god og langvarig beskyttelse på glass, felger, lakk, plastikk og alle andre utvendige overflater. Vi anbefaler at du spyler godt og lenge etter påføring, for å være sikker på at alle rester er skylt bort. Vi anbefaler alltid å tørke kjøretøyet etter vask.

 

Gloss Factory Magic Towel

Gloss Factory Magic Towel er et super absorberende tørkehåndkle for bil, båt, MC og andre kjøretøy. 


Gloss Factory Magic Towel er som et håndkle til bilen din! Det måler hele 85cm x 60cm, og har en enestående 80/20 blanding av polyester og polyamid. Mikrofiberens vekt er på hele 350 g/m², noe som gjør det til et tett, tykt håndkle!

 

Gloss Factory Chenille Wash Mitt

Chenille Wash Mitt er en vaskehanske med mikrofiber av høy kvalitet med gode løsninger. Vaskehansken har et godt strikk rundt håndleddet samt et strikk inne i hansken som du kan holde tak i. Dette gjør at du aldri vil miste hansken på bakken og du vil ha full kontroll.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Gloss Factory
Type Komplette sett (Bundles)
Type Hurtigvoks & spraysealer
Type Håndklær
Type Svamper og vaskehansker
Type Skumsåpe
Type Bilshampo


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
143867