142888

Mega Microfiber Kit

2 kilo mikrofiber!

Varenr: 162053_bun
349,-Kampanjepris
Veil.678,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Her har vi samlet "Gammel" og ny batch B-vare mikrofiber i en stor pakke.

 

Mega Microfiber Kit inneholder:

  • 1 kg. Røde B-vare Mikrofiberkluter
  • 1 kg. Gloss Factory Mikrofiberkluter (Tilfeldig farge, men én farge i pakken)

Total 2 kilo mikrofiber til prisen av 1

Gloss Factory b-vare mikrofiberkluter er håndsortert B-vare mikrofiber for bilpleie. Pakkene er sortert på farge, men fargen kan variere fra hver gang du bestiller. Vi har håndsortert klutene for å finne frem de beste B-vareklutene for bilpleie.

Her kan du enten oppleve å få en kilo i for eksempel grønn, gul, blå, rød, eller det kan være blandet farger.

 

Som profesjonell, entusiast eller bare hobby detailer har du sikkert erfart at du aldri får nok mikrofiber. Du lar kanskje klutene gå gradene, slik at de mest utvaska og slitte får lov å være på felgene og til slutt i motorrommet.

 

En slitt mikrofiberklut gir dårligere effekt enn en som er lite brukt. Dette er også årsaken til at mange graderer klutene sine ut fra slitasje og brukskvalitet. Men hvorfor skal du egentlig nøye deg med en miktofiberklut som ikke gjør sitt beste?

 

Gloss Factory B-Vare mikrofiberklut kommer i kilopakning og ikke målt opp på antall. Klutenes kvalitet (mikrofiberblanding), tykkelse og størrelse kan variere. Klutene er derimot i sin beste alder og av topp brukskvalitet. Klutene er produsert for bruk innen bilindustri (Bilpleie) og egner seg for alle aspekter innen vår bransje. Det kan være en hærlig miks av glassklut, tekstilklut og kluter for lakkerte overflater. Enkelte pakker kan også inneholde et godt tørkehåndkle eller to. Vi vet ikke blandingen i de forskjellige posene, annet enn at de er sortert på farge.

 

Klutene fra Gloss Factory har marginale feil eller mangler. Det kan være en som som ikke er sydd helt opp, det kan være skjev kutt etc. Egentlig kun visuelle feil, og ikke feil som påvirker bruken eller kvaliteten på kluten.

 

Noen ganger er du heldig og finner noen kluter i pakken som du vil elske og bruke som førstevalg til lakkerte flater. Andre ganger finner du mengder med kluter du bruker til polish, glassrens og andre 1. stegs jobber. Og alltid vil du finne gode, nye kluter som du bruker effektivt på felger, til kanaler eller i motorrommet.

 

Gloss Factory B-Vare mikrofiberklut er utvilsomt et godt kjøp og et smart supplement til din samling av high-end kluter.

 

En pakke inneholder vanligvis mellom 20-30 kluter. Her får du altså 2 pakker. Bør vaskes før bruk da de kan loe litt. 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 No Brand
Produsent Gloss Factory
Type Kluter


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(7)
Mega Microfiber Kit2 kilo mikrofiber!Mye mikrofiber til en billig penge. Anbefales for alle som har kun litt kluter.
Mega Microfiber Kit2 kilo mikrofiber!Har kjøpt noen kilo med microfiber B vare. De varierer i kvalitet og type i de forskjellige pakkene. Dette er en fordel da du kjøper flere, da klutene har forskjellige egenskaper.
Mega Microfiber Kit2 kilo mikrofiber!ett godt kjøp, får aldri nok kluter
Mega Microfiber Kit2 kilo mikrofiber!Her fikk man mye, 50% var som ny i butikken etter en vask. Resten kan brukes på hjul eller andre ting. Anbefaler dette over å bruke 1000 hvis av kroner på topp kvalitet !!
Mega Microfiber Kit2 kilo mikrofiber!Her var det mange bra kluter, men fikk litt mange kluter med sømmer denne gang.
Mega Microfiber Kit2 kilo mikrofiber!Strålende fornøyd! En runde i vaskemaskinen og alt av loing forsvant.
142888