142199

Komplett SALTY underspylerkit

For både høytrykkspyler og hageslangen!

Varenr: 161823_bun
1 658,-
-+
34 stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Fjern ALLE rester av salt fra undersiden av bilen så lett som 1-2-3

 

Dette er komplett sett for å kunne spyle undersiden av bilen med høytrykkspyler eller direkte fra hageslangen. I dette settet inngår kobling du trenger for å bruke dette rett på din Kärcher K-serie (de gule) høytrykkspyler. Dersom du har en høytrykkspyler med annen kobling, er det ikke noe problem da heller. Da kjøper du bare med riktig kobling til din høytrykkspyler. Se utvalget her.

 

Komplett SALTY underspylerkit kommer med Gloss Factory Bottom Up Underspyler, 1 liter Gloss Factory Salty Lite og nødvendige koblinger for å koble rett på hageslangen og/eller din Kärcher høytrykkspyler. Alt du trenger for å utføre den viktige underspylingen a v bilen din.

Gloss Factory Salty Lite, 1 liter

Gloss Factory Salty Lite er et skånsomt vedlikeholdsprodukt som enkelt, trygt og umiddelbart fjerner salt fra alle overflater og samtidig hemmer ny

korrosjon. Gloss Factory Salty Lite er et vannbasert konsentrat og skal

blandes ut i vann. .

Gloss Factory Bottom Up

Gloss Factory Bottom Up gir deg mulighet til grundig underspyling av bilen. Kanskje det viktigste området å få spylt skikkelig på en bil som går på norske vinterveier hvor salting er et stadig økende problem.

 

Gloss Factory Bottom Up er en underspyler av god kvalitet, hvor det er lagt vekt på brukerkomfort og tilgjengelighet. Spyleren leveres med 3 solide rør som enkelt monteres ved hjelp av hurtigkoblinger. Det ene røret har 45 graders knekk, slik at du enkelt kommer inn under hele bilen.

 

Farge: Aluminium/ sølv

Koblinger: 1/4" push

3 rør á 33 cm (Hvorav ett rør er med 45 grader bøy)

Bredde 35 cm/ 4 dyser

Trykkområde: 

  • Min: 103bar
  • Maks: 275bar
  • Idealtrykk: 172bar
  • Passer ikke koblingen til Nilfisk/Alto proff maskiner eller Karcher med Easy Force pistol.

 

 

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Høytrykkspylere
Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Kärcher
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Gloss Factory
Type Utstyr og tilbehør
Type Overflaterens
Type Vanntilkobling
Type Skumkanon tilbehør


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Bjørn20.04.2021Upassende?
Komplett SALTY underspylerkitFor både høytrykkspyler og hageslangen!Noe ordentlig vinglete greier. Lekker vann ved tilkoblingsstussen. Verdt prisen? Nei
Komplett SALTY underspylerkitFor både høytrykkspyler og hageslangen!Håpløst vinglete i leddene, gjør det vanskelig å bruke den skikkelig. Har mest lyst til å returnere den.
Komplett SALTY underspylerkitFor både høytrykkspyler og hageslangen!Fungerer overraskende bra, lett å få av skiten under bilen👍🏼👍🏼👍🏼
Komplett SALTY underspylerkitFor både høytrykkspyler og hageslangen!Underspyleren fungerer i seg selv fint men er klønete å bruke da hjulene i kombinasjon med at alle skjøtene på stanga kan rotere fritt gjør det veldig vanskelig å styre denne dit du vil under bilen. Opplevde også at skjøtene går av mens man bruker den og da blir du liggende på magen å prøve å fiske ut spyledelen som ligger igjen midt under bilen.
Komplett SALTY underspylerkitFor både høytrykkspyler og hageslangen!Syns den bygget litt for høyt. Og for løse ledd på rørene...
BN26.02.2021Upassende?
Komplett SALTY underspylerkitFor både høytrykkspyler og hageslangen!Supert sett. Praktisk underspyler. Veldig enkelt å få spylt bilen under. I tillegg tar den ikke stor plass når den demonteres.
142199