133924

Gloss Factory Høytrykk vaskepakke

Inkluderer Kärcher K-kobling

Varenr: 158640_bun
1 698,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Komplett vaskepakke tilpasset din Kärcher K høytrykkspyler. Pakken inkluderer skumkanon, riktig kobling og såper for såvel vedlikeholdsvask som hovedvask. Her får du mye skum for pengene!

Gloss Factory Høytrykk vaskepakke inneholder

Gloss Factory Foam Wash, 5 liter

Gloss Factory Foam Wash er snill mot forseglinger og chrome. Mange høy alkaliske skumsåper sliter unødvendig mye på forseglingen din og kan matte ned eller lage skjolder på takrails. Gloss Factory Foam Wash har en ph på rundt 10 og vil være et mildere alternativ. Dette er skummet du bør bruke til vedlikeholdsvasken. 

Glosser Carnauba Wash & Wax, 2 liter

Glosser Wash & Wax renser og gjenskaper glans i kjøretøyet ditt i ett trinn! Ekte carnauba voks i sjampoen binder seg til lakken, noe som øker glansen og beskyttelsen du allerede har på bilen. Alt du trenger å gjøre er å vaske kjøretøyet ditt som vanlig, uten å frykte at vokslaget du har på bilen vaskes bort. Tvert imot; du forsterker det.

 

Sammen med Gloss Factory Foam Booster, kan du ha Glosser Carnauba Wash & Wax i skumkanonen for en effektiv og mild "hverdagsvask". Se hvordan vi gjør det i denne filmen:

Gloss Factory Foam Booster, 1 liter

Foam Booster er laget for å skape mer skum i hva enn som helst du vil bruke det i. Produktet er nøytralt og vil ikke forandre vaskeffekt eller ligndende, kun øke skumbildet.

Sonax Xtreme Felgrens, 750 ml.

Sonax  har laget en felgrens som ikke bare er utrolig effektiv felgrens, den er også syrefri. Denne felgrensen fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre.

Gloss Factory Foam Cannon, 1 liter

Gloss Factory Foam Cannon er konstruert med en solid messingdyse for maksimal holdbarhet. Den har en justerbar ventil på toppen for enkelt å kunne regulere mengden skum kanonen produserer. Spredningen av skummet (vinkelen på strålen) er også fullt justerbart. Vi inkluderer kobling for Kärcher K-serie høytrykkspylere.

Turisimo Heavenly Dry, 70 x 90 cm

Turisimo sitt tørkehåndkle er laget av høy kvalitetsmikrofiber med en søm som er utrolig myk. Dette gjør at du får en skånsom tørk av bilen samtidig som vi eliminerer farene man har ved å tørke med et pusseskinn.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 1 Hjul og felg
Gruppe 3 Glosser
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Turisimo
Gruppe 3 Sonax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H315 - Irriterer huden
  • H318 - Gir alvorlig øyeskade
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • EUH 208 - Kan gi en allergisk reaksjon
  • Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Gloss Factory
Type Komplette sett (Bundles)
Type Skumkanoner
Type Bilshampo
Type Skumkanon tilbehør
Type Skumsåpe
Type Håndklær
Type Felgrens


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
133924