128989

Gloss Factory Startpakke Poleringsputer

10 stk poleringsputer + padcleaner, klut

Varenr: 156244
999,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Her får du en startpakke av poleringsputer, kluter og rens til putene dine. 

 

Er det to ting du aldri kan ha nok av under polering er det pads og kluter. I denne pakken har vi satt sammen fem harde og fem myke puter fra Gloss Factory som passer til alle maskiner med 130mm bakplate da putene måler 130mm/150mm. 

 

Du får også fem supermyke kluter fra Glosser som gjør det både skånsomt og effektivt å tørke av polish og voks. 

For å gjøre det hele komplett følger det med en Turisimo Pad Cleaner som enkelt og effektivt rengjør poleringsputene etter bruk slik at de er klare for neste runde med polering. 

Dette medfølger

5 x Gloss Factory poleringspute hard

Gloss Factory poleringspute hard er en enkel poleringspute laget for bruk på Dual Action maskiner. Denne puten er konstruert for å fjerne vaskeriper og de litt dypere ripene med et grovt poleringsmiddel. 

5 x Gloss Factory poleringspute myk

Gloss Factory poleringspute myk er en enkel poleringspute laget for bruk på Dual Action maskiner. Denne puten er konstruert for å fjerne vaskeriper og skape god glans med et medium til fint poleringsmiddel. 

Gloss Factory All Purpose Microfiber, 3Pk.

All Purpose Microfiber kommer i forpakning med 3 kluter i fargene gul, sort og rød. Klutene har en mikrofiberblanding på 80% Polyamid og 20% Polyester og er på 300gsm som gir en god blanding for rengjøring.

Chemical Guys Pad Cleaner 

Når vi polerer en bil bryter vi ned lakken slik at gammel lakk og polish blir sittende igjen i puten. Dette kan være krevende å fjerne, og vil støve mye ved neste gangs bruk om ikke det blir rengjort riktig.

Håndvask av poleringsputer

  • Spray rikelig med Chemical Guys Pad Cleaner på poleringsputen din , la det virke i 2-3 minutter før du masserer ut restene under rennene lunket vann til de er helt rene.

Om du må bruke putene med engang press ut mest mulig vann, sett de på maskinen og kjør poleringsmaksinen på maks hastighet. Dette vil blåse ut meste vannet slik at de lufttørker veldig fort.

Maskinvask av poleringsputer

  • Skyll putene under lunket vann og press ut overflødig vann. Spray deretter rikelig med Chemical Guys Pad Cleaner på putene og legg de i vaskemaskinen. Vask putene på maks 40 grader og laveste sentrifuge. Legg til lufttørking etter vask.
HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 1 Vedlikehold
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Chemical Guys
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H315 - Irriterer huden
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Gloss Factory
Type Puter Dual Action
Type Mikrofiber og padvask
Type Kluter


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
128989