Fenice Leather Care Kit Complete Komplett rens og beskyttelse for skinn

Fenice Leather Care Kit Complete

Komplett rens og beskyttelse for skinn

Varenr: 159035-bun
598,-
-+
11 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Fenice Leather Care Kit Complete er en komplett samling av våre favoritter for førsteklasses skinnpleie, spesialutviklet for skinninteriør i biler. Fenice er en italiensk leverandør av skinnprodukter til kjente billeverandører som setter pleie og vedlikehold av skinn svært høyt. I kundelisten finner du bl.a. Ferarri, Lamborghini, Audi, Mercedes m.fl. 

 

 

Feniche er opptatt av at skinn skal bevares som det naturlige materialet det er, og legger stor vekt på dette når de utvikler produkter for behandling av skinn. Fenice Leather Care Kit Complete gir tilbake mykheten og gir en fin, semimatt overflate. Slik skinninteriør skal være.

 

 

Dette skinnpleiesettet er perfekt for vedlikehold av skinnseter, som vi anbefaler at du minimum gjør før og etter vinter, for lang levetid. Har du skinninteriør du er spesielt glad i kan det være smart å vedlikeholde det hver 3. måned. Husk at et godt vedlikeholdt skinn ikke bare forebygger krakelering (sprekker) i skinnet, men det forebygger også at du får merker etter ola-bukser, flekker fra barnesøl osv.

Fenice Leather Care Kit Premium inneholder:

Fenice Leather Cleaner 250 ml.

Fenice Leather Cleaner er en vannbasert, pH nøytral skinnrens som renser godt i dybden og gjenoppretter skinnets smidighet. Fenice Leather Cleaner er utviklet for bruk på alle typer ubehandlet, overflatebehandlet og naturlig skinn. Ikke for semsket skinn.

Fenice Car Lether Protector 250 ml.

Fenice Leather Protector er designet for å motvirke flekker fra olje, alkoholer, protein og vannbaserte flekker. Dette gjør Leather Protector til et utrolig godt produkt som beskytter og holder skinnet mykt i lang tid. Beskytter mot merker etter dongeribukser, søl fra unger og vanlig skitt og slitasje. Produktet kan brukes på alle skinntyper utenom semsket skinn.

Tilbehøret du trenger

Med i dette skinnsettet får du også det du trenger av tilbehør for å gjøre jobben effektivt og skånsomt. 2 stk melaminsvamper som utnytter skinnrensen optimalt, samt skånsom skum mikrofoberpad for trygg påføring av skinnkrem og en høykvalitets mikrofiberklut til å tørke av rens for en helt ren overflate. 

Slik bruker du Fenice Leather Care Kit Premium

  1. Støvsug for å fjerne alt løst bøss
  2. Legg skum i den medfølgende svampen og jobb lett over skinninteriøret. Ikke press hardt eller "gnikk"
  3. Tørk over overflaten med en ren, tørr klut..
  4. Bruk en av de gule padsene og legg litt Fenice Car Leather Protector på den ene enden. Jobb dette forsiktig inn i/utover skinnet og la det lufttørke.

 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
135014