Colourlock Smooth Leather Care Kit sterk Pleiekit for gammelt skinn med ernæring Colourlock Smooth Leather Care Kit sterk Pleiekit for gammelt skinn med ernæring

Colourlock Smooth Leather Care Kit sterk

Pleiekit for gammelt skinn med ernæring

Varenr: 51005-no4055688516271
598,-
Styrke
-+
11 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Colourlock Smooth Leather Care Kit er et skinnpleiesett beregnet for å rengjøre og beskytte eldre skinn. Når vi sier eldre skinn er dette skinn som er 3 år eller eldre. 

 

Grunnen for at vi anbefaler dette skinnpleiesettet til biler som er 3 år gammelt eller eldre er helt enkelt den medfølgende beskyttelsen. I dette sette medfølger Colourlock Leather Protector som kan minne om en skinnbalsam. Leather Protector skal gi et "eldre" skinn fuktighet, holde det fleksibelt og gi en god UV beskyttelse. 

 

Skinnet i bilen din kan sammenlignes med huden din. Huden trenger jevnlig vedlikehold med såpe og balsam samt er ikke spesielt glad i for kalde dager eller for varme dager med mye UV-stråler. Dette gjelder også for skinnet ditt. Derfor er det veldig viktig at du rengjør og beskytter skinnet minst 2 ganger i året - Før sommeren og etter sommeren. Ideelt sett så anbefaler vi at du rengjør 4 ganger i året. Før sommeren, midtveis sommer, før vinteren og midtveis vinter. Dette vil sørge for at du har et rent og beskyttet skinn året rundt.

Mild eller Strong Kit? 

Settet som inneholder mild skinnrens er perfekt for alle som jevnlig vasker setene sine. Har du derimot et skinnsetet som ikke har blitt vasket på en stund anbefaler vi Strong varianten av settet. Settet med Strong leather cleaner er også perfekt for deg som har fått misfarging på setene fra jeans.

Slik bruker du Colourlock Smooth Leather Care Kit

  1. Støvsug setene godt for å fjerne løse forurensinger

  2. Skum opp Leather Cleaner på medfølgende børsten og jobb på et lite område i sirkelbevegelser

  3. Tørk av underveis og jobb deg over hele setet.

  4. Påfør Leather Protector med frotteklut som medfølger eller skumapplikator.

  5. La det tørke av seg selv og tørk av eventuelle rester med mikrofiberklut før du skal kjøre.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
118818