Colourlock New Leather Care Kit (mild) Pleiekit for skinn med forsegling Colourlock New Leather Care Kit (mild) Pleiekit for skinn med forsegling

Colourlock New Leather Care Kit (mild)

Pleiekit for skinn med forsegling

Varenr: 51057-no4055688516288
598,-
Styrke
-+
2 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Colourlock New Leather Care Kit Mild er et skinnpleiesett laget for biler med skinnseter som ikke er gamlere enn 2-3 år. I dette sette følger alt du trenger med utenom et par mikrofiberkluter du kan ha behov for.

 

Skinnseter er som huden vår og vi bør tenke at det fortjener litt pleie. Akkurat som huden er ikke skinnet i bilen din veldig glad i for mye sol eller for mye kulde og vi må derfor rengjøre og forsegle skinnet jevnlig. Vi anbefaler at du på et minimum rengjør og forsegler skinnet før sommeren og før vinteren. Det optimale hadde vært å pleiet midtveis vinter og midtveis sommer også. 

Mild eller Strong Kit? 

Settet som inneholder mild skinnrens er perfekt for alle som jevnlig vasker setene sine. Har du derimot et skinnsetet som ikke har blitt vasket på en stund anbefaler vi Strong varianten av settet. Settet med Strong leather cleaner er også perfekt for deg som har fått misfarging på setene fra jeans.

 

New Leather Care Kit inneholder en rens som enkelt rengjør skinnet men det spennende her er beskyttelsen. I dette kittet som er beregnet for nytt skinn inneholder ikke settet noen skinnbalsam. Du får derimot en skinnforsegling som motvirker misfarging fra jeans og beskytter mot slitasjeskader som oppstår f.eks når du setter deg inn og ut på sidevangen. 

På så nye skinnseter er det ikke behov for balsam men behov for forsegling og det er akkurat det du får her. 

Slik bruker du Colourlock New Leather Care Kit

  1. Støvsug setene godt for å fjerne løse forurensinger

  2. Skum opp Leather Cleaner på medfølgende børsten og jobb på et lite område i sirkelbevegelser

  3. Tørk av underveis og jobb deg over hele setet.

  4. Påfør Leather Shield med frotteklut som medfølger. Legg Shield i et tynt lag over hele sete

  5. La Shield tørke av seg selv på overflaten og tørk eventuelt av rester dagen etter.

 

 

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
118825