Colourlock Fresh Steering Wheel kit Sort Oppfargingskit for pigmentert skinn

Colourlock Fresh Steering Wheel kit Sort

Oppfargingskit for pigmentert skinn

Varenr: 11094-F34-no4055688692678
698,-
-+
10 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Colourlock Fresh Steering Wheel Kit Sort er et renoverings kit for å fikse slitt ratt som har små skader eller mistet fargen av slitasje.

 

Mange tror at når et ratt er slitt og har mistet fargen må det byttes, men dette er helt feil. Med dette settet kan du helt fint renovere rattet til at det ser så og si nytt ut. Det beste er at du kan gjøre dette helt selv hjemmet. Dette vil øke helhetsvurderingen av bilen din og interiøret betraktelig som øker trivsel. 

 

Grunnen for at ratt blir slitt er både den mekaniske slitasjen fra hendene dine men også alt fett og svette som overføres på rattet. Samtidig er rattet utsatt for Uv slitasje og mange andre ting. Heldigvis kan det enkelt fikses. 

Slik bruker du Colourlock Fresh Steering Wheel Kit 

 1. Rens med skinnbørste og skinnrens - Bruk skinnrensen i kombinasjon med en skinnbørsten for å rengjøre skinnet på rattet. Her er det viktig at du rengjør nøye for å fjerne forurensingene. Jobb rundt hele rattet og tørk godt av med en mikrofiberklut.
 2. Slip lett ned overflaten med pussepadd - Puss lett ned overflaten med pussepadden som medfølger. Her skal du ikke bruke makt eller jobbe lenge samme sted. Dette er KUN for å matte ned overflaten og skape heft for fargen.
 3. Rens med Leather Cleaning Spirit - Rens rattet godt med Leather cleaning spirit  og medfølgende frotteklut. Dette gjøres for å fjerne siste fettrester og sørge for at overflaten er helt ren. Gjør dette i flere omganger om du er usikker på om det blir rent.
 4. Sjekk med teip - Ta en maskeringsteip bit å fest på rattet. Sitter denne teip biten godt vil fargen også feste seg godt. Om ikke den gjør det gjenta steg 3.
 5. Påfør farge - Påfør et tynt lag med farge med medfølgende skumapplikator. Her gjelder det å ta tynne lag med flere runder. Når du påfører IKKE dra fargen utover men dabb fargen på rattet. Etter du har påført kan det lufttørkes eller du kan tørke med en varmluftpistol eller lignende. 
 6. Gjenta påføring av farge - Påfør flere lag til du har god dekning med fargen og du er fornøyd med resultatet.
 7. Beskytt overflaten etter 24 timer - Når fargen har fått herdet i 24 timer kan du påføre medfølgende forsegling. Denne påføres i et tynt lag over hele rattet og skal tørke av seg selv. 
 8. Elephant Fat - Medfølgende Elephant Fat kan påføres utsatte områder om ønskelig for ekstra god beskyttelse på disse områdene. 
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
 • H225 - Meget brannfarlig væske og damp
 • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene
 • H336 - Kan forårsake døsighet eller svimmelhet
 • H411 - Giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
118895