Chemical Guys HydroCharge Ceramic Spray Spray coating, lang varighet, 473ml

Chemical Guys HydroCharge Ceramic Spray

Spray coating, lang varighet, 473ml

Varenr: WAC23016842850103513
598,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys HydroCharge Ceramic Spray Coating er en revolusjonerende keramisk behandling av lakk.

 

 

Revolusjonerende i den forstand at nå kan hvem som helst utføre denne behandlingen av sin bil, MC, båt, traktor helt selv. Med HydroCharge kan du nå få alle fordelene ved en keramisk lakkbehandling uten kostnadene, tidsbruken og vanskeligheten ved å bruke en tradisjonell keramisk coating.

 

Lakk kan se veldig glatt og rett ut, men om du ser nøye etter, kan du se at den faktisk har en god del struktur. Skitt, smuss og forurensninger fester seg lettere til ujevne overflater og drar ned glansnivået. Ved å behandle lakken med Chemical Guys HydroCharge jevner du ut mye av denne strukturen og forurensninger vil ikke ha noe sted å feste seg. Skitt, smuss og vann vil prelle av overflaten og en skinnende og fantastisk glans vil være det eneste du ser.

 

Allsidigheten til Chemical Guys HydroCharge er uovertruffen! Bruk den som en enkeltstående behandling med opptil 12 måneders holdbarhet eller bruk den for å booste andre keramiske coatinger. HydroCharge gjør mer enn bare å beskytte lakken, den frembringer også en candy-lignende glans til all lakk, uansett farge!

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H226 - Brannfarlig væske og damp
  • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
127868