Chemical Guys Odor Eliminator Leather Scent, fjerner vond lunkt, 473ml

Chemical Guys Odor Eliminator

Leather Scent, fjerner vond lunkt, 473ml

Varenr: SPI22116842850101236
179,-
-+
59 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Høyeffektiv luktfjerner med lærduft. Denne fjerner kilden til vond lukt samtidig som den etterlater en naturlig lukt av ekte lær.

 

 

Duften av ekte lær er en av de mange "guilty pleasures" mange av oss ikke helt liker å innrømme, men som vi samtidig elsker å tilfredsstille. Når sterk, uønsket lukt legger en demper på det vi liker, kan dette også legge ett lokk over humøret vårt.

 

Gjør derfor plass til din nye "guilty pleasure"; Extreme Offensive Odor Eliminator, Leather Scent! Extreme Offensive Odor Eliminator, Leather Scent bekjemper uønskede lukter ved å angripe selve kilden til problemet med aktive enzymer som nøytraliserer bakterier. Disse bakteriene kan gi både vond lukt og dårlig inneklima. Extreme Offensive Odor Eliminator, Leather Scent fjerner ikke bare den vonde lukten, men eliminerer også sjansen for at den kommer tilbake.

 

Det hjelper lite om du har den blankeste lakken og det reneste interiøret dersom vond lukt bryter ned helhetsinntrykket. Extreme Offensive Odor Eliminator, Leather Scent sørger for at bilen din lukter like bra som den ser ut! Sørg derfor for at bilen din blir pratet om, av de riktige grunner..

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H318 - Gir alvorlig øyeskade


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
127560