134745

Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle

64x92cm,mikrofiber

Varenr: MIC_1995842850105623
277,-Kampanjepris
Veil.369,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Chemical Guys Woolly Mammoth er uten tvil det aller tykkeste, mykeste og mest-absorberende tørkehåndkledet noensinne laget.

 

 

Dette gigantiske håndkledet er perfekt for tørking av alle typer biler, uansett størrelse.

Woolly Mammoth kan absorbere nesten 4 liter vann og tørker selv store kjøretøy på null tid.

 

Den ultramyke 70/30 blandingen av høykvalitets mikrofiber sikrer deg en ripefri og effektiv tørk, selv på sensitiv lakk.

 

Billige mikrofiberkluter og håndkle har ofte harde nylonkanter som kan ripe lakken ved tørking. Woolly Mammoth er kant-sydd med supermyke silkebånd for å unngå nettopp dette.Ønsker du å tørke bilen raskt, effektivt og trygt er Woolly Mammoth tørkehåndkledet du skal ha!

 

Slik tar du best vare på tørkehåndkleet ditt

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Martin06.07.2021Upassende?
Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle64x92cm,mikrofiberHolder på mye vann, og man trenger ikke å vri det opp stort sett uansett bil. Men turisimo heavenly dry suger vann raskere. Og er mer effektivt. Så tror jeg holder en knap på turisimo sitt
Ørjan19.06.2021Upassende?
Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle64x92cm,mikrofiberBrukte kun dette håndkleet på den svære bilen. Imponerende! Gikk etterpå over med en litt mindre tørkeklut da denne er rimelig svær og ikke kommer til like godt overalt. F.eks ved døråpner, og mellom dørene/ bakluka. Anbefaler denne.
Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle64x92cm,mikrofiberBeste jeg har prøvd, tørking går som en lek med dette
Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle64x92cm,mikrofiberPr. nå mitt definitive hovedvalg av tørkehåndkle jeg eier pr. i dag. Noe tung å jobbe med, men vil ikke trekke noe på det, siden effekten og evnen til å holde mengder av vann gjør det til en smal sak for meg å tørke hele min XC70 uten behov for å vri opp en eneste gang.
Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle64x92cm,mikrofiberGlimrende oppsuging evne! Kanskje litt i største laget Pga størrelse så kan en lett få en flok i «bakken» Når en tørker sidene Ellers glimrende produkt!
Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle64x92cm,mikrofiberVeldig fornøyd!Holder helt klart det den lover,når jeg kan tørke hele Tahoen uten å miste tørkeeffekten!
Glenn17.04.2021Upassende?
Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle64x92cm,mikrofiberMeget godt vannopptak i denne. Jeg syns dog den er tung å jobbe med, og glir dårlig over bilen. Har også et Turisimo Heavenly Dry-håndkle som har litt mindre opptak, men vesentlig enklere å jobbe med. Jeg vil fortsette å bruke Turisimo som primærhåndkle fremover, og denne blir reserve.
Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle64x92cm,mikrofiberTørker av hele bilen med denne i en omgang. Alle panelene på bilen blir tørr uten at jeg trenger å vri vann ut av den. Brukte den for første gang i dag, og jeg ble imponert. Suger opp alt vannet og lakken ble helt tørr uten at jeg anstrengte meg for å få tørket av den.
134745