Chemical Guys Grå Microfiber Applicator Applikator til utvendig bruk Chemical Guys Grå Microfiber Applicator Applikator til utvendig bruk Chemical Guys Grå Microfiber Applicator Applikator til utvendig bruk

Chemical Guys Grå Microfiber Applicator

Applikator til utvendig bruk

Varenr: MIC2850200842850105784
99,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Microfiber Applicator 2 pack grå, for trygg, enkel og myk påføring av vokser, glazer og sealere.

 

Skånsom, lett og fin applikator i myk mikrofiber. Chemical Guys Premium Mikrofiber Applikator er det ideelle valget for påføring av hvilket som helst av dine favoritt Chemical Guys produkter. Om det er voks, sealere, glazer, skinnkremer eller dressinger du skal påføre, så vil disse applikatorene gjøre jobben skånsomt og effektivt.

 

De vaskbare påføringsputene er laget i premium grade 70/30 mikrofiber for ekstra mykhet og er sydd på innsiden så ingen sømmer vil kunne ripe opp lakk. Premium Mikrofiber Applikator kan også brukes til polering og lett rubbing på trange plasser der du ikke kommer til med maskin.

 

Disse flotte applikatorene kommer i flere farger slik at du lett kan skille mellom bruksområde. Bruk for eksempel blå til lakk, brun til skinn og svart til interiør- eller plastdetaljer.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143609